Bygommik Üye 11 Mrt 2020 #11 alemdar dediki: Hoş geldin @Bygommik Katılımcı ve kalıcı olman dileğiyle. Keyifli forumlar... Genişletmek için tıklayın... teşekkürler.
alemdar dediki: Hoş geldin @Bygommik Katılımcı ve kalıcı olman dileğiyle. Keyifli forumlar... Genişletmek için tıklayın... teşekkürler.
Bygommik Üye 11 Mrt 2020 #12 r0se dediki: Hoş geldiniz, keyifli forumlar. Genişletmek için tıklayın... teşekkürler
Simurg 😉 Özel üye 11 Mrt 2020 #13 Güzel aktivite kamera karşısında olmak kolay değildir zoru başarıyorsun. Başarılar diliyorum foruma hoş geldin.
Güzel aktivite kamera karşısında olmak kolay değildir zoru başarıyorsun. Başarılar diliyorum foruma hoş geldin.
Bygommik Üye 11 Mrt 2020 #14 Simurg dediki: Güzel aktivite kamera karşısında olmak kolay değildir zoru başarıyorsun. Başarılar diliyorum foruma hoş geldin. Genişletmek için tıklayın... teşekkür ederim ben severim kamerayı yaa
Simurg dediki: Güzel aktivite kamera karşısında olmak kolay değildir zoru başarıyorsun. Başarılar diliyorum foruma hoş geldin. Genişletmek için tıklayın... teşekkür ederim ben severim kamerayı yaa
Bygommik Üye 11 Mrt 2020 #16 Simurg dediki: Hiç bana göre değildir doğal olamıyorum kamera karşısında Genişletmek için tıklayın... İnstagram falan varmı
Simurg dediki: Hiç bana göre değildir doğal olamıyorum kamera karşısında Genişletmek için tıklayın... İnstagram falan varmı
Simurg 😉 Özel üye 11 Mrt 2020 #17 Sınava hazırlık döneminde kapatmıştım bir daha açmadım sosyal ağlar çok fazla vakit çalıyor ve benim o zamana başka alanlarda ihtiyacım var. Gerçi bu sıralar boştayım açarsam takip ederim.
Sınava hazırlık döneminde kapatmıştım bir daha açmadım sosyal ağlar çok fazla vakit çalıyor ve benim o zamana başka alanlarda ihtiyacım var. Gerçi bu sıralar boştayım açarsam takip ederim.