Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 4 Ags 2011 #12 Kraliçearı dediki: hoşbulduk hepinize de ayrı ayrı teşekkür ederim .hayırlı iftarlar dilerim benim şuan çıkmam lazım iftar saatine 40 dakika kaldı hazırlık yapmak için mutfağa dalmam lazım aşırı derecede acıktım Genişletmek için tıklayın... Hayırlı İftarlar
Kraliçearı dediki: hoşbulduk hepinize de ayrı ayrı teşekkür ederim .hayırlı iftarlar dilerim benim şuan çıkmam lazım iftar saatine 40 dakika kaldı hazırlık yapmak için mutfağa dalmam lazım aşırı derecede acıktım Genişletmek için tıklayın... Hayırlı İftarlar
Kraliçearı Üye 4 Ags 2011 #16 berenn dediki: Ya sen olduğunu tahmin etmitim kardelen hoşgeldin tekrar benim Genişletmek için tıklayın... bende sen olduğunu hoşbuldum
berenn dediki: Ya sen olduğunu tahmin etmitim kardelen hoşgeldin tekrar benim Genişletmek için tıklayın... bende sen olduğunu hoşbuldum
jeriko Özel Üye Özel üye 4 Ags 2011 #19 Hoşgeldin.Hayırlı güzel günlerde geldin forumumuza,forumla olan münasebetinde aynı doğrultuda olur inşallah.
Hoşgeldin.Hayırlı güzel günlerde geldin forumumuza,forumla olan münasebetinde aynı doğrultuda olur inşallah.