RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 23 Ksm 2011 #11 Ben aslında bu bölüme pek bir yabaniyim ama anladığım kadarıyla zeynoo nun arkadaşısın anamone o yüzden bir uğrayayım dedim hoş geldin =)
Ben aslında bu bölüme pek bir yabaniyim ama anladığım kadarıyla zeynoo nun arkadaşısın anamone o yüzden bir uğrayayım dedim hoş geldin =)
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 24 Ksm 2011 #12 Hoşgeldin anamone bana da sanki Zeyno'nun arkadaşıymışssın gibi geldi
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 24 Ksm 2011 #13 YoRuMSuZ dediki: Hoşgeldin anamone bana da sanki Zeyno'nun arkadaşıymışssın gibi geldi Genişletmek için tıklayın... Evet aynı üniversiteden ve aynı bölümden arkadaşım Dün facebook profilimde bişey paylaşmıştı bende onun yerine buranın adresini verdim esas sen buraya gel diye Geldi ama nerde bilmiyorum
YoRuMSuZ dediki: Hoşgeldin anamone bana da sanki Zeyno'nun arkadaşıymışssın gibi geldi Genişletmek için tıklayın... Evet aynı üniversiteden ve aynı bölümden arkadaşım Dün facebook profilimde bişey paylaşmıştı bende onun yerine buranın adresini verdim esas sen buraya gel diye Geldi ama nerde bilmiyorum