• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

selam

• Konuyu açan Konuyu açan AngeL
  • Açılış tarihi Açılış tarihi
hos geldıniz arkadaslar da ne meleği neden bahsediyorsunuz siz ne sanıyorsunuz melekleri hic boyle melek gordunuz mu ya sacmalamayın bayanlar lafım sıze degıl de bu kadar abartmayın sızde baskalarının resımlerını koymayın bu kadar cırkın mısınız yanıı cırkın olmak kotu bırsey degıl kı yıne de cıcek te resım olarak ekleyebılırsınız . kusura bakmayın boyle dırekt yargılamak ıstemezdım ama abartmayın guzellık lerı gozunuzle goremezsınız yanıı guzel ınsan baktıgı zaman degılde anladıgı zaman guzellıgın farkına varabılır ama bakan ınsanda guzel olması lazım bence .. kımse bu yazdıklarımdan dolayı kırılmasın lutfen yanıı . tekrardan kusura bakmayın tesekkurler..

hos geldıniz arkadaslar da ne meleği neden bahsediyorsunuz siz ne sanıyorsunuz melekleri hic boyle melek gordunuz mu ya sacmalamayın bayanlar lafım sıze degıl de bu kadar abartmayın sızde baskalarının resımlerını koymayın bu kadar cırkın mısınız yanıı cırkın olmak kotu bırsey degıl kı yıne de cıcek te resım olarak ekleyebılırsınız . kusura bakmayın boyle dırekt yargılamak ıstemezdım ama abartmayın guzellık lerı gozunuzle goremezsınız yanıı guzel ınsan baktıgı zaman degılde anladıgı zaman guzellıgın farkına varabılır ama bakan ınsanda guzel olması lazım bence .. kımse bu yazdıklarımdan dolayı kırılmasın lutfen yanıı . tekrardan kusura bakmayın tesekkurler..
Burası insanların paylaşım yeri kenan__, teşhir yeri değil. İsteyen resmini de kullanır ancak kullanmaması da sadece kişisel bir tercihtir. Daha ilk mesajında bu tür bir yazı yazmış olman şaşırtıcı doğrusu.

ay ben burda cok sey kacirmisim:) ama tekrardan hosbulduk hepinize tesekkürler:)

Kenanmisin nesin sen bilib bilmendin yere ne konusuyon benim sayfamda kimsin sen yaa!o günü burda olmadim icin cok sanlislin bence gec oldu gördüm bu yaziyi!

Geri