• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

Selda'nın günlüğü

Sevgili şeker günlüğüm,
Baya oldu sanırım sana yazmayalı bilmiyorum ama :D Yoruldum bugün belki konuşmak iyi gelir diye sana yazayım dedim :P Biliyor musun şu 23 Nisan bi bitse gitse rahat edeceğim kafa beyin bırakmıyor çocuklar.Hayır düşünüyorum biz de mi böyleydik diye de yok valla ben böyle değildim.Zamane çocuğu kaba tabir olacak özür dilerim ama maşallah çok yırtık yaaa :( ama gülüşümü kaybetmedim yorgunluğa rağmen gülebiliyorum :D

Neyse salla yaa çoluk çocuğu da bugün biri beni şaşırttı (kendini biliyordur sanırım bu satırları okuyorsa :) ) Benim için süpriz oldu onu görmek ve açıkçası heyecanlandım :)
Hadi görüşmek üzere tiyatro çalışması beni bekler :P

Evet mesela Patiğe söyleyelim bir güzel dövsün bu sapığı.:D

Mesajı yeni gördüm kusura bakmayın.
Ayıp ettin Seldacığım, hemen hangi saatlerde, hangi bölgelerde göründüğünü bildir, biz hallederiz. Karşında AMATEM hemşiresi var, bağlantılarımız vardır, hallederiz. :D

Ayyy canım benim teşekkür ederim :) Saatler değişti yaa benim okul saati de değişti göremez oldum gözümün çırasını çok üzülüyorum hahahaha :D:D:D:D:D:D
seninle Karşılaşırız belki bi yerlerde Patikçim :)

Sevgili günlüğüm;
Bugün gayet neşeli cıvıl cıvıl günlerimden birini yaşadım :) Yalnız kötü bir olay oldu.Öğrencilerimden birinin başkalarına ait şeyleri alma huyu olduğunu öğrendim...Nasıl kötü hissettim kendimi anlatamam.Hatta kopardı bu olay beni o an dünyadan resmen :( Farkettim ki farkında olmadan ben onları sahiplenmişim bile ve kendi çocuğum yapmış gibi hissettirdi bu bana.İçim acıdı inanılmaz üzüldüm;o an yer yarılsa da hayattan kaybolsam istedim...

Bir kötü haberim daha var sana.Babamın Kayseri'deki doktorları artık babam için bişey yapamayacaklarını söylediler.Babam ve annem Ankara yolcusu artık :( ve beni yalnız günler bekliyor.Yani şekerim Evde Tek Başına serim başlıyor yine :(:(:( Ama güçlü olmalıyım ve güleryüzümü kaybetmemeliyim sanırım benden enerji alan insanlar için ve en önemlisi annem için...

Ahh be canım ben kederlendim hemen bunu üzerimden atmam gerekiyor farkındayım :)

İyi ki bu forum var da benim kendimle kalmama izin vermiyor :)

Düşünmekten bütün vücudum isilik (annem öle dedi) denen şeyden döktü :( Öğretmenlik kolay meslek diyeni var yaa maf etcem neresi kolay vicdan işinin yaaa :(

Sevgili günlükçüm,
Ne çok zaman oldu sana yazmayalı ama bi durulup kendime gelemedim ki yaaa :( Hayat karışık bir şekilde devam ediyor.Hissettiklerimi bana özel olan blogda yazmaya başladım :) ama seni unutmadım yaaaa :(

Benim sapık listeme yeni biri eklendi hatta işi ilerletti biraz :( midem bulanıyor yaaaa ağladım şehir merkezinde.o sinir ile emniyet müdürlüğü sitesine şikayet yazdım.az önce beni aradılar.tek tek nerelerden otobüse vs bindiğimi sordular.biraz tırstım sanki :v tekrar bana döneceklermiş..

ama suç bende yaa ne güzel Kayseri Çerez forum ekibi olarak saldıracaktık ohhh ne de güzel olacaktı :v

Sevgili günlükçüm;

Nerden yazmaya başlamalı ya da ne yazmalı hiç ama hiç bilmiyorum...Hayat ne kadar ağırmış,ne kadar zormuş büyüyerek anlıyorum sanırım...

Artık yoruldum...Derdi veren Allah dermanını da verirmiş gibi laflar beni teselli etmiyor,kandırmıyor;hiç ama hiç kaybetmediğim umudumu artık alevlendirmiyor.Annemin "Ananın kaderi kıza derler ama Allah bana çektirdiğini sana çektirmez inşallah..."cümlesi daha da acı veriyor...İçim acıyor,acıyor;sonra duruluyor dediğim anda tekrar tekrar başlıyor...

Güçlü müyüm,sabırlı mıyım;evet hem de sonuna kadar.Bu yönümle hep gurur duyuyorum,duyacağım da...Ama "Allah'ım ne olur artık gör ve dermanını esirgeme"sözünü gözyaşım eşliğinde söylüyorum,çaresiz...

* * *​
Böyle işte bu satırları yazmak biraz olsun rahatlattı sanırım ya da öyle olmasını umuyorum.Yok yok öyle olmalı diyorum,öyle olmalı diye kendimi motive ediyorum.Çok fazla konuştum,biraz susup daha sonra geleyim sana ama tüm neşem ile şekercim...

Şimdiye kadar ne olursa olsun hep güneşi çizdim hayatıma,çizmeye devam ediyorum inatla;edeceğim de...

AMA GÜNEŞİM NE OLUR DOĞ ARTIK...

Üzüntünü paylaşıyoruz inşallah biran önce dertlerinden kurtulur felaha erersin.Ama bütün bunlara rağmen o kadar güzel ifadeler kullanmışın ki bunuda belirtmeden geçemiyeceğim.Allah yar ve yadımcın olsun.

Geri