• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

Selda'nın günlüğü

selam şekerim;

hayatımın en stresli günlerini yaşadığım bu günlere sinir de duygusallık da hat safhada.biri ordan kalk şuraya otur dese ağlayacak durumdayım :( zaten düşünmekten,stresten bütün vücudum alerji döktü offf offf kafam bi milyon :(((

şu bir haftayı sağ salim atlatayım daha da bişey istemiyorum bu hayattan :( bi de annem mutlu olsun :(

hadi ben okul araştırmaya devam edeyim öptüm şekerim...

Merhaba Şekerim :)

Ayyy ayyy Batmanlı olmuşumdur ben iyiyimdir de :) Burda insanlar böyle konuşuyor Türkçe'yi :)

Şekerim Batman çoook güzel bir şehir;evime de yerleştim canım arkadaşımın yanına Batman merkeze :) her şey o kadar yolunda başladı ki anlatamam..Atanmanmak için 1,5 yıl beklemiş olsam da makamımı kaptım;müdür olarak göreve başladım :) dün ilk müdürler toplantısına katıldım :)
okulum takdir edersin ki köy okulu ve 2 öğretmenliyiz.
1,2 ve 3.sınıflara ben giriyorum müdürlük yanında;diğer iki sınıfa giren arkadaşım hem Kayserili hem de aynı dönem Celal Bayar mezunuyuz ne kadar ballıyım görüyorsun :)

tek sıkıntım gidiş-dönüş yaptığım servisteki öğretmen arkadaşın bana asılması;katil etmez inşallah beni acayip sinir oluyorum...:@

baya baya sevdim bu şehri de insanları da yeni hayatım bana mutluluklar getirdi :) şimdilerde annem hala yanımda ama inşallah o gidince kendimi kötü hissetmem...

şimdilik bana müsadec öpüyorum seni şekerim :) :P

vayy vaayyy bi ortadan kayboldum müdür olmuşsun biraz daha kaybolsam kaymakam vali falan olcan galiba :D şaka bi yana tebrikler cnm yolun hep açık olsun günlüğünde mutsuz ifadeyide artık kaldırsan diyorummm :)

ahh ahhh inşallah vali filan olsam fena olmaz :D ama benim hayalim olursa daha güzel bir okulda müdürlük için 3 yılımı vermem gerekiyor kısmet artık :D

güzel dileklerin için çoook teşekkür ederim şekerim :P

Geri