Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Ziyaretçi. "Hoşgeldin sonbahar " konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...
hayatımın en stresli günlerini yaşadığım bu günlere sinir de duygusallık da hat safhada.biri ordan kalk şuraya otur dese ağlayacak durumdayım zaten düşünmekten,stresten bütün vücudum alerji döktü offf offf kafam bi milyon ((
şu bir haftayı sağ salim atlatayım daha da bişey istemiyorum bu hayattan bi de annem mutlu olsun
hadi ben okul araştırmaya devam edeyim öptüm şekerim...
Ayyy ayyy Batmanlı olmuşumdur ben iyiyimdir de Burda insanlar böyle konuşuyor Türkçe'yi
Şekerim Batman çoook güzel bir şehir;evime de yerleştim canım arkadaşımın yanına Batman merkeze her şey o kadar yolunda başladı ki anlatamam..Atanmanmak için 1,5 yıl beklemiş olsam da makamımı kaptım;müdür olarak göreve başladım dün ilk müdürler toplantısına katıldım
okulum takdir edersin ki köy okulu ve 2 öğretmenliyiz.
1,2 ve 3.sınıflara ben giriyorum müdürlük yanında;diğer iki sınıfa giren arkadaşım hem Kayserili hem de aynı dönem Celal Bayar mezunuyuz ne kadar ballıyım görüyorsun
tek sıkıntım gidiş-dönüş yaptığım servisteki öğretmen arkadaşın bana asılması;katil etmez inşallah beni acayip sinir oluyorum...
baya baya sevdim bu şehri de insanları da yeni hayatım bana mutluluklar getirdi şimdilerde annem hala yanımda ama inşallah o gidince kendimi kötü hissetmem...
vayy vaayyy bi ortadan kayboldum müdür olmuşsun biraz daha kaybolsam kaymakam vali falan olcan galiba şaka bi yana tebrikler cnm yolun hep açık olsun günlüğünde mutsuz ifadeyide artık kaldırsan diyorummm