Ç Çılgın Üye 28 Nsn 2007 #41 cırcırböcee dediki: Suya yumurta kır sonra yoğurt ilave et geliyom Genişletmek için tıklayın... Sarmısağı da unutma...
cırcırböcee dediki: Suya yumurta kır sonra yoğurt ilave et geliyom Genişletmek için tıklayın... Sarmısağı da unutma...
cırcırböcee V.I.P V.I.P 28 Nsn 2007 #42 Hımm evet sarımsakta lazım ona dimi Doydum bu gecelik yemekten bahsetmiyorum, ama yarın akşama mantı aç bana
Hımm evet sarımsakta lazım ona dimi Doydum bu gecelik yemekten bahsetmiyorum, ama yarın akşama mantı aç bana
BIYIKLI V.I.P V.I.P 28 Nsn 2007 #43 Emrin olur cırcır sana mantı ne demek itin olur saray sofrası kurdurturum.
Melek Özel Üye Özel üye 5 Mys 2007 #45 sevgilim bana salçalı patates kavurma yaparmısın yanında da buz gibi bir ayran
Celal28- Forum Gururu 5 Mys 2007 #47 akşama bir pilav bir tavuk bir ayran bir salata üstünede bir paket malboro istişyor ben ne yapıcam battım yetişin ocağıma incir ağacı dikiliyor
akşama bir pilav bir tavuk bir ayran bir salata üstünede bir paket malboro istişyor ben ne yapıcam battım yetişin ocağıma incir ağacı dikiliyor
BIYIKLI V.I.P V.I.P 8 Mys 2007 #50 Alırım alırım onlar mevsim meyvesi oldu zaten. Sen bilirsin ne pişireceğini.?