01-12-18, 01:12
Hellö Petra.
Seni aldattım bugun ve Baruta aşık oldum kbakma
Friends bitti büyük bir boşluktayım beybi.
Sonunun böyle biteceğini tahmın etmiyordum bence çok yetersiz kalmış daha sonra neler oldu Mon ikizlerle ne yaptı. Ross ve salak kız tekrar ayrıldılar mı felan.
Aman neyse yeni gözdem , Ceza- Beklenmeyen /SilentCadence buradan kucak dolusu sevgiler gerçi kendimde iletebiliyorum ama anısı kalsın burada.
Hızır gibi yetişti bu hikaye imdadıma. Ve içerik ve konu olarak gerçekten muazzam.
Sanırsın çıkmış kitap. Cidden kitaplaştırsa direk gider alırım, o derece kalemi ve kurgusu sağlam.
Neyse Destina/Barut ilişkisinin en başındayım. Ve cidden çok merak ediyorum.
Okuyup biran önce bitirmekte istemiyorum , okumayıp meraktan ölmekte.
O yüzden birkaç gün felan herhalde müzik bile dinlemeye vaktim olmayacak. Zira sabah 9a kadar uyumadım bugun oyle sardı sarmaladı beni.
3 4 saatlik uykuyla sana bu satırları yazıyorum ve bu gece de sabahlayacagım büyük ihtimalle . Yavas okuyup tadını çıkarıcam.
Bilirsin beni 2 gunde bir kitap bitiren ben yavas okucam diyorsam gerçekten o hikaye sağlamdır .
Neyse onun dışında bişey yok sanırım. Varsa da şimdilik umrumda değil.
Zaten bende kimsenin umrunda değilim ve bu harika.
Ufaktan gidiyorum kitaba gömülücem .
Barutuma, Destinama dönmek istiyorum.
Bay.
01-12-18, 07:24
Uff neler öğrendim neler.
Ov maaay gaaat kurgu ve işleyiş harika demiş miydim? Cidden efsane.
Yine beni uykusuz bıraktı ama değiyor bee..
Şimdi değmeyecek insanlar yüzünden uykusuz kaldığım gecelere sabahlara ve kendime özür borçluyum bunu anladım.
Neyse uyumam gerek artık zorla da olsa bıraktım hemen uyuyup uyanıp tekrar devam etmek istiyorum. Vay be ne acınası planlarım arasında uyuyup uyanmak ve devam etmek var ciddeb ileriye dönük bir ayrıntı tebrikler kendim
Ah petraaa! İnan pişman değilim BarDes le tanıştığıma üzgünüm.
Ama sen göynüm de bir prems olarak hep ilk sıradasın unutma
Ne kadan şairine ne kadan şiirsel konuştum yaaaa lanet olsun dostum harikayım
Canım kendim ya yerim ben beni Neyse tamam yeter bu kadar kendimi sevdiğim sanırım bu da bana bi 5 yıl yeter. Teşekkürler
Bay.
03-12-18, 01:02
Destinayı sevmiyorum Avaz ruhumun diğer yarısı.
Barut zaten aynı.
Avaz gibi sevip, Barut kadar sevilmek istemem suç mu ?
Zaten böyle şeyler hep gerçeküstüdür
Kavuştular Petra! kavustular ve birbirlerine hayatı zehir ediyorlar.
Lükse bak.
Kendimle ilgili değiştirebildiğim tek şeydi Lacrimosa olmak.
Bilirsin Mozartı hep sevdim. Leyl'den beri , Gece^'nin hazin intiharından beri seviyordum... Ruhuma dokunan , benliğimi sakinleştiren tek parçaydı.
Bunuda hayatıma uyarladım sonunda.
Ne kadar da uyuyor bana Requiem 'ın ruh parçası lacrimosa 'sı.. Bunca zaman ruhumu besleyen bu kelimeyi sonunda kullandım. Kullanıcam.
Birgün kendimi tam hissedince , Requiem ımı bulunca ona sıkıca sarılıcam.
Hoşçakal.
03-12-18, 18:14
Selam.
Direk giriş yapıcam çok sinirliyim. Keyif aldığım tek şeyi Barut-Avaz ilişkisini okumaktı.
Yazar içine sıçıp bırakmış. Keyfim kaçtı ya. Konu ve içerik bakımından zaten zirvede olan bir hikayeyi sen fazla cinselliğ'e boğup neden ziyan ediyorsun ki?
Gerçekten iğrençleşmeye başlıyor.
Dokunmaya bile kıyamadığı hatta korktuğu Barutun altına birkaç gün sonra bir kaltak gibi defalarca yatmak niye ?
Bu ne çelişki ?. Bilseydim hiç başlamazdım. Ki yarım bırakmaları sevmem.
An itibariyle de bıraktım. En nefret ettiğim şey.
Sanıyorlarki işin içine cinsellik girince okuma oranı tavan yapıyor.
Evet yapıyor mu yapıyor ama güzel bir kurguyu buna heba etmek,
Zaten wattpad hikayesinden ne beklenir ki ?
Ya tecavüz ya mafya zorlama kaç yaşındasınız ya 15 mi bu ne ergenkoliklik!
Sinirlerim bozuldu cidden.
Oysa uykularımı ziyan etmiştim bu uğurda!!!!!!
Hayal kırıklığısınız .
Acilen başka bir kitap bulmalıyım. Kafayı yicem.