10-12-18, 15:57
Hellö.
Bikaç gün önce yana yakıla ne okuyacagım diye bas bas bağırırken sonunda bir kitaba başladım yine
Gillian Flynn-Karanlık Yerler : O kadar yavaş , o kadar gıcık ilerledi ki anlatamam. Açıkçası bu kadar övgü alıp bu kadar vasat olan bir kitap okuduğumu sanıyor muyum? İlla ki okumuşumdur.
Yazarın tutarsız ve kendiyle çelişen olaylar zincirini büyük bir acemilik olarak değerlendiriyorum. Beğenmedim.
Amy Plum - Dreamfall 1 : Dün bu saatlerde başladığım kitap sabah 6.09 itibariyle bitti sadece 10-12 saat arasında.
İyice kendimi aştım.
Değişik bir kurgusu var . Ama kitap yarım kaldı serinin 2.kitabını almam lazım. Sanıyordum ki öyle bir muallakta bitmez ama bitti işte.
İyi miydi? Eh iyi sayılırdı.
Yeni bir kitap bulma aşamasındayım.
Bulmak zorundayım evet b*knu çıkarıyorum bi başlayınca ama yinede bulmam lazım.
Bisürü kitap var aslında ama bilemiyorum hangisinin ilgimi çekeceğini.
Sağlam güzel birşeyler bulmam lazım.
12-12-18, 05:33
Yaptım yine yapacağımı ve bir kitap daha yağ gibi eriyip gitti ellerimde..
Güzel bir serinin (Nil Serisi yada Ada) ilk kitabını bitirdim. Dreamfall ın devam kitabını istiyordum ama olmadı bekleyemedim buna başladım. Bilirsin kafama taktıysam yaparım. Manyakça delice bir tutkuyla. Neyse kitap iyiydi. Değişikti bana biraz Lost u hatırlattı ama onun gibi yarım bırakacağımı düşünmüyorum. Zira bi yerden sonra Lost mide bulandırıcı şekilde saçmalaştı laçkalaştı. Umarım bu seri beni sona ulaştırır.
2.kitaba eh artık öğle vakitleri veya akşama doğru başlarım haliyle. Çünkü fazlasıyla yoruldum.
Dün akrabamızın bebesi öldü (
Hiç bişey yapamadım cenazeye gidemedim. Gidersem dağılırdım biliyorm. Kimse bilmiyor ama bebekler benim yumuşak karnım. Dondum kaldım zten. 3günlük bir melek..
Ahh nasıl içim kavruluyor anlatamam.
Ama ağlayamadım, sustum. Defalarca kapıdan çıktım ama ayaklarım gitmedi cenazeye yapamadım işte. Onca insan bir acı. Anne anane baba dede okadar insan onca insanı görmek istemedim. Bir bebek.. Ne acı...
Adı Can Barlas tı. Adını bilmeden hiç bişey yaşamadan gitti.
7si 40ı 52si olmayacak. Günahı yok ki.
Olmayan günahı için günahlarını affet Tanrım mı denilecek?? Ahh melek..
Hayat ne acı.
Bugün bir arkadaşımın dediği gibi..
Ölüm var.
Beynim patates püresi gibi. Biraz kendimi mesgul edeyim kitap okuyayım dedm yine bkunu çıkardım kitap bitti yine hüzne kedere bulandım.
Lanet olsun hayat sürtüğün sözlük karşılığı.
İyice soğudum. İnsanlardan hayattan
Hayattan en çok
Hayat acı
Hayat kötü
Hayat diye bişey yok.
Yıkım var
Yıkım..
Hayat hayalleri olana var.
Yıkımları olana ise.
Neyse...
Sktiret.
12-12-18, 05:42
Dışarda kıyamet.
Kendimi atıp yağmurla yıkanmak istiyorum.
Ama gökgürültüsü var.
Elekrikten nefret ederim. Nedense ya böcekler içinde yada elektrik çarpması yangınla felan öleceğimi düşünüyorm umarım olmaz.
En nefret ettiğim 3 şey. Donarak ölmek mantıklı bence uykuya dalıyorsun önce acılı bir soguk sonra uyuşma sonra sonsuz bir veda. Evet evet donarak ölmek istiyorum umarım öyle olur.
Nerden nereye geldik neyse. Bundan 2 3sene önce olsa dışarı fırlar yapardm bunu. Sokak sokak dolaşır sırılsıklam gezerdim.
Yaşlandım mı hevesim mi yok insan 1 senede nasıl çöker sorusunun canlı kanıtıyım.
Herşeyin farkında olmak ve hiç bi bok yapmamak.
İşte ben buyum memnunum lanet olsun ki.
Keşke olmasam ama memnunum.
Bay.
12-12-18, 22:05
Aklıma gelişlerini seveyim ! Nasıl özledim anlatamam..
Lanet olası gururum yüzünden de hiç bir şey yapamıyorum.
Sesini bile hatırlamıyorum artık, duysam bi yerlerde tanımam.
Yok be o kadar da değil. Mıh gibi aklımda !
Keşke böyle olmasaydı, bu küslük bu konuşmamazlık kötü.
Oysa neler paylaştık seninle..
bu kadar basit kopmamız inanılmaz gerçekten.
İçimi okşayan sıcaklıkla başlayıp, canımı acıtan bir soğuklukla son bulan bir özlem. İşte insanlara alışmamak sevmemek lazım ama bir kör içgüdüyle yapıyor insan. Sevmiyorum bu durumu.
Günlerim sıradan ve sıkıcı geçiyor. Kitaplar dışında pek bişey yaptığım yok, moralim bozuk canım bi hayli sıkkın. Onun dışında iyi olmaya çalışıyorum felan.
Neyse yazasım yokmuş galiba zorlamayayım yoksa destan yazıcam
Sonra yine gelirim galiba sanırım belki , peki..
Bay.
Hellö.
Bikaç gün önce yana yakıla ne okuyacagım diye bas bas bağırırken sonunda bir kitaba başladım yine
Gillian Flynn-Karanlık Yerler : O kadar yavaş , o kadar gıcık ilerledi ki anlatamam. Açıkçası bu kadar övgü alıp bu kadar vasat olan bir kitap okuduğumu sanıyor muyum? İlla ki okumuşumdur.
Yazarın tutarsız ve kendiyle çelişen olaylar zincirini büyük bir acemilik olarak değerlendiriyorum. Beğenmedim.
Amy Plum - Dreamfall 1 : Dün bu saatlerde başladığım kitap sabah 6.09 itibariyle bitti sadece 10-12 saat arasında.
İyice kendimi aştım.
Değişik bir kurgusu var . Ama kitap yarım kaldı serinin 2.kitabını almam lazım. Sanıyordum ki öyle bir muallakta bitmez ama bitti işte.
İyi miydi? Eh iyi sayılırdı.
Yeni bir kitap bulma aşamasındayım.
Bulmak zorundayım evet b*knu çıkarıyorum bi başlayınca ama yinede bulmam lazım.
Bisürü kitap var aslında ama bilemiyorum hangisinin ilgimi çekeceğini.
Sağlam güzel birşeyler bulmam lazım.
12-12-18, 05:33
Yaptım yine yapacağımı ve bir kitap daha yağ gibi eriyip gitti ellerimde..
Güzel bir serinin (Nil Serisi yada Ada) ilk kitabını bitirdim. Dreamfall ın devam kitabını istiyordum ama olmadı bekleyemedim buna başladım. Bilirsin kafama taktıysam yaparım. Manyakça delice bir tutkuyla. Neyse kitap iyiydi. Değişikti bana biraz Lost u hatırlattı ama onun gibi yarım bırakacağımı düşünmüyorum. Zira bi yerden sonra Lost mide bulandırıcı şekilde saçmalaştı laçkalaştı. Umarım bu seri beni sona ulaştırır.
2.kitaba eh artık öğle vakitleri veya akşama doğru başlarım haliyle. Çünkü fazlasıyla yoruldum.
Dün akrabamızın bebesi öldü (
Hiç bişey yapamadım cenazeye gidemedim. Gidersem dağılırdım biliyorm. Kimse bilmiyor ama bebekler benim yumuşak karnım. Dondum kaldım zten. 3günlük bir melek..
Ahh nasıl içim kavruluyor anlatamam.
Ama ağlayamadım, sustum. Defalarca kapıdan çıktım ama ayaklarım gitmedi cenazeye yapamadım işte. Onca insan bir acı. Anne anane baba dede okadar insan onca insanı görmek istemedim. Bir bebek.. Ne acı...
Adı Can Barlas tı. Adını bilmeden hiç bişey yaşamadan gitti.
7si 40ı 52si olmayacak. Günahı yok ki.
Olmayan günahı için günahlarını affet Tanrım mı denilecek?? Ahh melek..
Hayat ne acı.
Bugün bir arkadaşımın dediği gibi..
Ölüm var.
Beynim patates püresi gibi. Biraz kendimi mesgul edeyim kitap okuyayım dedm yine bkunu çıkardım kitap bitti yine hüzne kedere bulandım.
Lanet olsun hayat sürtüğün sözlük karşılığı.
İyice soğudum. İnsanlardan hayattan
Hayattan en çok
Hayat acı
Hayat kötü
Hayat diye bişey yok.
Yıkım var
Yıkım..
Hayat hayalleri olana var.
Yıkımları olana ise.
Neyse...
Sktiret.
12-12-18, 05:42
Dışarda kıyamet.
Kendimi atıp yağmurla yıkanmak istiyorum.
Ama gökgürültüsü var.
Elekrikten nefret ederim. Nedense ya böcekler içinde yada elektrik çarpması yangınla felan öleceğimi düşünüyorm umarım olmaz.
En nefret ettiğim 3 şey. Donarak ölmek mantıklı bence uykuya dalıyorsun önce acılı bir soguk sonra uyuşma sonra sonsuz bir veda. Evet evet donarak ölmek istiyorum umarım öyle olur.
Nerden nereye geldik neyse. Bundan 2 3sene önce olsa dışarı fırlar yapardm bunu. Sokak sokak dolaşır sırılsıklam gezerdim.
Yaşlandım mı hevesim mi yok insan 1 senede nasıl çöker sorusunun canlı kanıtıyım.
Herşeyin farkında olmak ve hiç bi bok yapmamak.
İşte ben buyum memnunum lanet olsun ki.
Keşke olmasam ama memnunum.
Bay.
12-12-18, 22:05
Aklıma gelişlerini seveyim ! Nasıl özledim anlatamam..
Lanet olası gururum yüzünden de hiç bir şey yapamıyorum.
Sesini bile hatırlamıyorum artık, duysam bi yerlerde tanımam.
Yok be o kadar da değil. Mıh gibi aklımda !
Keşke böyle olmasaydı, bu küslük bu konuşmamazlık kötü.
Oysa neler paylaştık seninle..
bu kadar basit kopmamız inanılmaz gerçekten.
İçimi okşayan sıcaklıkla başlayıp, canımı acıtan bir soğuklukla son bulan bir özlem. İşte insanlara alışmamak sevmemek lazım ama bir kör içgüdüyle yapıyor insan. Sevmiyorum bu durumu.
Günlerim sıradan ve sıkıcı geçiyor. Kitaplar dışında pek bişey yaptığım yok, moralim bozuk canım bi hayli sıkkın. Onun dışında iyi olmaya çalışıyorum felan.
Neyse yazasım yokmuş galiba zorlamayayım yoksa destan yazıcam
Sonra yine gelirim galiba sanırım belki , peki..
Bay.