Söz'sel Hezeyanlar

• Konuyu açan Konuyu açan r0se
  • Açılış tarihi Açılış tarihi
Rahatsiz ediliyorsan engelle bence numarayi canim. Bu adam evlenip bosanan malum sahis mi ;)
Ay yok o değil :) bayadır konuşmuyoruz onunla memleketine gitti eve dönünce arar büyük ihtimalle .
Bu birkaç sene oncede sarmıştı bana akraba sayılır hatta sayılırı fazla uzaktan akraba kuzenlerime rezil etti beni tamam dedim bende birkaç gün konuşmuştuk ama tartıştık istemedim salak insana katlanamıyorum cidden. bu senede teyzeme söylemiş yine rezil etti beni zor bela annem ananemin baskısıyla tekrar konuştum ama hiç değişmemiş hala salak. Vallahı canımı sıkıyor ya . Yada ben gıcık olduğum için herşeyi batıyor bana.
Heryerden engelli :D instadan bulmuş bu seferde şimdi ailesinide çok seviyorum ayıpta oluyor ama napıyım anlaşamıyoruz ve ben katlanamıyorum ona aman neyse o sorun değil açmıyorum cevap vermiyorum takmıyorum onu sorun yok yani :)

Ay yok o değil :) bayadır konuşmuyoruz onunla memleketine gitti eve dönünce arar büyük ihtimalle .
Bu birkaç sene oncede sarmıştı bana akraba sayılır hatta sayılırı fazla uzaktan akraba kuzenlerime rezil etti beni tamam dedim bende birkaç gün konuşmuştuk ama tartıştık istemedim salak insana katlanamıyorum cidden. bu senede teyzeme söylemiş yine rezil etti beni zor bela annem ananemin baskısıyla tekrar konuştum ama hiç değişmemiş hala salak. Vallahı canımı sıkıyor ya . Yada ben gıcık olduğum için herşeyi batıyor bana.
Heryerden engelli :D instadan bulmuş bu seferde şimdi ailesinide çok seviyorum ayıpta oluyor ama napıyım anlaşamıyoruz ve ben katlanamıyorum ona aman neyse o sorun değil açmıyorum cevap vermiyorum takmıyorum onu sorun yok yani :)
Bazi insanlar anliyamiyor zorla guzellik olmiyacagini :) tam yapiskan desene Allah yardimcin olsun ne diyeyim :)

Bazi insanlar anliyamiyor zorla guzellik olmiyacagini :) tam yapiskan desene Allah yardimcin olsun ne diyeyim :)
Yapışkanki ne yapışkan.
Hala arıyor biliyormusun :/
Ben birini arıcam mesaj atcam o bana cevap vermeyecek kaza bela olmadıkça bir daha asla aramam nasıl bir yüzsüzlük anlamıyorum ya. İlla aççan telefonu beyinsiz misin sen kafan basmıyormu arama istemiyorum mu demem lazım anlamıyorum ki sonrada bana diyor ki 5dk iyisin sonra hep kızmaya başlıyorsun deli ediyor beni valla bu tip insanlar. Söyluyorum anlamıyor, susuyorum sessiz kalıyorum anlamıyor. Sülük gibi yeminle :D

Yapışkanki ne yapışkan.
Hala arıyor biliyormusun :/
Ben birini arıcam mesaj atcam o bana cevap vermeyecek kaza bela olmadıkça bir daha asla aramam nasıl bir yüzsüzlük anlamıyorum ya. İlla aççan telefonu beyinsiz misin sen kafan basmıyormu arama istemiyorum mu demem lazım anlamıyorum ki sonrada bana diyor ki 5dk iyisin sonra hep kızmaya başlıyorsun deli ediyor beni valla bu tip insanlar. Söyluyorum anlamıyor, susuyorum sessiz kalıyorum anlamıyor. Sülük gibi yeminle :D
Seni elde edene kadar korkarim ki devam edecek. Elde edince de kiymet bilmiyecek hep bunlar bencilliginden meydana geliyor bence. Hirs yapmis adam :D

Seni elde edene kadar korkarim ki devam edecek. Elde edince de kiymet bilmiyecek hep bunlar bencilliginden meydana geliyor bence. Hirs yapmis adam :D
Düğünden düğüne herhalde :D
Zaten anca düğünlerde görebiliyor gerçi o beni görüyormuşta ben hiç ilgilenmiyordum.
2sene once masaya geldi konuştu benimde durumlar karısık başkasını sevıyorum ama ayrıyız felan :D
Yok dedim anlamadı, deneyelim sevemezsen anlarım dedi iyi dedim sonra kavga gürültü istemiyorum dedim.
Ara ara sardı ama kurtuldum. Bu sene yine yapıştı yanıma gelemedi ama teyzemle knustu .
Dediler belki düzeldi nerden biliyorsun bir konuş felan iyi dedim biliyordum ama pişman olacagımı :D
Biliyorum malımı işte :D salaklık bende.
Yine sardı işte .Sarsın sorun değilde anlasın yani bir insan bukadar mal olamaz laftan anlamaz bide gerçekten salak yani bu yaşa nasıl gelmiş anlamıyorum :D

Elde etmek değil direk evlenmek istiyor. Şimdi msj atsam yarın gelin istemeye diye anında gelir :D
Aslında ağzımın içine bakar kıymette bilir ama gönül kabul etmiyor.
Anlaşamıyoruz hiç bir şekilde gerçekten salak mı yoksa salağamı yatıyor anlamıyorum bazen.
Hani diyorum bir insan bukadarda olamaz , sonra diyorum bunda rol yapcak akılda yok anlamıyorum yani.
Uzak dursun yeter ama nasıl kurtulcam bilmiyorum :(

Düğünden düğüne herhalde :D
Zaten anca düğünlerde görebiliyor gerçi o beni görüyormuşta ben hiç ilgilenmiyordum.
2sene once masaya geldi konuştu benimde durumlar karısık başkasını sevıyorum ama ayrıyız felan :D
Yok dedim anlamadı, deneyelim sevemezsen anlarım dedi iyi dedim sonra kavga gürültü istemiyorum dedim.
Ara ara sardı ama kurtuldum. Bu sene yine yapıştı yanıma gelemedi ama teyzemle knustu .
Dediler belki düzeldi nerden biliyorsun bir konuş felan iyi dedim biliyordum ama pişman olacagımı :D
Biliyorum malımı işte :D salaklık bende.
Yine sardı işte .Sarsın sorun değilde anlasın yani bir insan bukadar mal olamaz laftan anlamaz bide gerçekten salak yani bu yaşa nasıl gelmiş anlamıyorum :D

Elde etmek değil direk evlenmek istiyor. Şimdi msj atsam yarın gelin istemeye diye anında gelir :D
Aslında ağzımın içine bakar kıymette bilir ama gönül kabul etmiyor.
Anlaşamıyoruz hiç bir şekilde gerçekten salak mı yoksa salağamı yatıyor anlamıyorum bazen.
Hani diyorum bir insan bukadarda olamaz , sonra diyorum bunda rol yapcak akılda yok anlamıyorum yani.
Uzak dursun yeter ama nasıl kurtulcam bilmiyorum :(
Bence gercekten numaralarini engelle. Yuz yuze gelince de sevemiyorum seni de. Sevmedigimle de sirf hatir gonul icin evlenemem de. Ailene de dile getir sirf siz istiyorsunuz diye evlenecek degilim ya de. Bi taraftan ona da yazik demek cok sevmis seni :( ama gonul isinmayinca acimayla olmazki bu isler.

Bence gercekten numaralarini engelle. Yuz yuze gelince de sevemiyorum seni de. Sevmedigimle de sirf hatir gonul icin evlenemem de. Ailene de dile getir sirf siz istiyorsunuz diye evlenecek degilim ya de. Bi taraftan ona da yazik demek cok sevmis seni :( ama gonul isinmayinca acimayla olmazki bu isler.
Olmaz tabi . Ya normal bir insan anlar.
Bana diyorki babamla tartıştım tecilim bitiyor askere gidicem sonra hep orada kalıcam artık evde durmak istemiyorum. Ona değer veren seven bir insan ne der. Saçmalama olur mu öyle sey herşey düzelir yapma böyle der dimi. Ben diyorum ki hımm hayırlısı bakalım :D sadece bu hani salak olsan bile anlarsın umrumda olmadığını dimi? Kendi de diyor zaten sen beni hiç sevmedin ki diye hala neyi zorluyor anlamadımki
Beni sinirlendirende bu zaten bile bile niye konuşmak isterki insan?
Ben bir kere yazarım iki kere yazarım baktım ki ters cevap veya hiç cevap almıyorum ölsemde yazmam aramam birdaha. Daha nasıl belli edebilirimki 3 4 gundur hiç bir şekilde cevap vermıyorum hala arıyor mesaj atıyor.
Engelledim ama bu seferde yine teyzeme söyleyecek annemi felan arıcak valla bela oldu ya lanet olsun birdaha düğüne felan gitmicem . Zaten çok yakınlarım olmasa hiç gitmezdim ama kuzenlerim evlendi hep birtane kuzen kaldı oda yakın zamanda evlenirse yandım ben :D

Zaman.. Nedir bu zaman?
Herkes hayatta bir şeyler ister. Kimi anlık duygularla istenen, kimi zor durumda olup kurtulmaya dua eden.
Dünyada başımıza gelebilecek onca şeyin önüne geçemeyiz ya, zaten hayat sen planlar kurarken başına gelenlerden ibaret değil midir?
Bu yüzden bazı şeyleri geçte olsa anlıyor insan. Mesela sabretmek, beklemek gibi.
Yani bazı şeylerin zamana ihtiyacı vardır. Olmasını istediğimiz şeylerin gerçekleşmesi için,
mutluluk için, bir parça huzur için, güneşi görmek için sabahı beklemek gerekir mesela.
Yıldızları görmek için geceyi..
Sıkıntıların geçmesi içinde zaman gerekir, yarının gelmesi içinde.
En basiti parmağını kesersin ya hani. Kanar, kabuk bağlar. İşte kabuk bağlayıp iyileşmesi içinde gerekir zaman.
Hayatta bu zaten. Belkide alışmaktır beklemeye .
Sabretmektir. Belkide yarını düşünmeden dinlenmektir.
İnsan acıya bile zamanla alışırken, hiç gelmeyecek sandığımız yarınları beklerken bile kaybetmemeli inancını.
Günler geçiyor, haftalar, aylar, yıllar, mevsimler geçiyor kim tutabilmiş zamanı ?
Yada kim aylar sonrasına yarın ulaşabilmiş.
Bazen nankördür zaman, bazen acımasız, bazen umutlu, bazen huzurlu.
Kişiye göre değişir sanırım.
Benim zamanım hangisi bilemiyorum günlük.
Mutlu olmak mı?
Yarına umutla bakmakmı?
Birşeyler istediğimde gerçekleşmesi mi?
Yoksa sadece geçip giden bir tren mi?

Bilemiyorum inan. Hem dünyam boşa dönüyormuş gibi , kıyısından köşesinden izliyormuşum gibi,
Hemde tam ortasındaymışım gibi.

Düşünmek için bile zamana ihtiyac duyuyor insan. Zamanda kaybolmuş gibi yine o zamana ihtiyac duruyor insan kendini bulmak için. Ne garip!.

İyi geliyorsun, seviliyorsun ( :
Bay.

21092017/01.02

Hey selam günlük bozuntusu :D naber?
Şşşt korkma şizofrene bağlamayacagım.
Ama özlemedim değil kendimle konuşmayıda neyse bakalım belki yine bişeyler dökerim bilemem.
Bilirsin nasıl başlasam nasıl biteceğine ben değil benliğim karar veriyor.
Yada parmaklarım mı demeliyim. Herneyse işte gelişigüzel geliyorum arapsaçına dönüp gidiyorum dimi?
Kendimi kitaba vermişsem yine beynim yorgundur bişeyler terstir yada sana gelmişsem flan.
Bilirsin arada kafam uğruyor beden başka yerde ruh zaten kafasına göre.
He ne diyordum evet aşırı kitap okuma sendromu vol bilmem kaç işte burdayım .
Güzel birşey buldum Kraliçelerin savaşları 2. kısım daha yazılmadı onu beklerken bşka kitaba dadandım :D
İlkini bitirip ikinciye 3.gunde geçtim.
Evet canısı 3. gunde geçtim bugunde 4. gun belki sabaha kadar veya yarına kadar o da biter. 3. kitaba geçerim belli olmaz. Yemek yaptım abimi çağırdım gel hadi hazır koy ye diye.
Pilavı görünce hani bunun üstüne bişey örtmemişsin demlenmemiş bu dedi(!)
Benim işimi bana öğretiyor. Abicim böyle bişey olamaz :D
Yanımda dura dura iyice bana benzedi :P
Dedim 15 dk durdu öyle çağırdım bana mı öğretiyon işimi he tamam dedi yumuldu fasulyeye pilava ete salataya .
Adama üstüne tatlı bile yaptım begenmedim dedi ya la :D
Bak sen suna...
Fakir tatlısı yaptım en çabuk o oluyor diye :p
Yani buskivi tatlısı (!) en sevdiği tatlı ama begenmedi.
Çünkü vanilyalı pudingle çikolatalı pudingi karıştırıp yaptım hani bir deneyeyim diye.
Bana göre güzel oldu ama ben tatlı yemediğim için dolapta öylece duruyor.
Birkaç gün sonra anamlar gelecek. Acaba komşuya felanmı versem ?
Annemler gelene kadar dolapta mı kalsın yani :/ karar veremedim.

He evet annemler. Nasıl özledim anlatamam :(
Burdayken dağ evine gidiyorlardı yine ayrıydık şimdide istanbuldalar yine ayrıyız :(
Evdeyken sıkıldım evde yoklarken yine sıkıldığım bir andayım :D
O nasıl oluyor diye sorma canısı bende bilmiyorum.
Özledim sonuç olarak.

Olumsuz konulara girmicem merak etme zaten hiçte açasım yok.
Ama biran önce işe girmem lazım haber bekliyorum daha doğrusu birkaç işim var onları halletmem lazım.
Ne zaman girerim bilmiyorum :/

Tamam kız sustum al dahada yazmıyorum işte :p

Gideyim en iyisi yoksa iyice açılcam o zamanda kötü olacak. :D
He bu arada Ufuktan kurtuldm ama annemler onlara gidecekmiş :/
1 2 gun kalacaklarmış daha doğrusu teyzemlere ama onlarda yakın öfff
Kesin beni söyler engelledi diye :D beyinsiz ama napayım salaklıklarına tahammül edemiyorum.
O değilde bide bunla evleniyormuşum :D Ne gülerim ha :D

Sermet arayıp duruyor bu seferde la normalde telefonu elime almam noluyorsa biri bitiryor biri başlıyor.
7 8 ay olmuş yeni aklına gelmişim herhalde. En son dukkana gelmişti bir sure arayamıcam demişti asker muhabbetleri işte tamam dedim bikaç gun sonra msj attı göreve gidiyorum diye e iyi tamam.
Sonrası yok gelmiş beyefendi arkdaslarıyla görüşmüş fotolar çekinmiş.
8 ay olmuş izne gelmiş neymiş ne bu triplerim miş.
Şimdi küfür etcem ağzına tukurduğumune bak . Şimdi muhabbete girsem kalbini kırcam bahane uydurup duracak . Oyüzden hiç cevap vermıyorum kuduryor tabi.
Çokta umrumda . Artık cidden insanların bu hali yoruyor beni.
Noldu buluşcak kimseyi bulamadın damı bana düştün demek geliyor içimden ama 7senedir tanıyorum.
Bir zamanlarda (evet bir zamanlar diyorum çünkü 2 sene öncesine kadar) en yakın arkdasımdı.

Bu arada yakın arkdas diyince gökhanı özledim.
Ama çaktırma oda nankör çıktı bikaç sefer ulaşmaya çalıştı denedi yanı ama yok yani.
Kırgınım onada. Neymiş oda burda yazdığımı okumuş yoksa aklına gelmicem.
Neyse oda kendi hayatına bakıyor işte. Beni umursamayanı bende umursamam.
Vay be ne çok dost kaybetmişim.
Pardon dost mu dedim?
Sadece gelip geçici arkadaşlarmış .
Düşünsene Sermet 7 senelik , Gökhan 4 5 senelik Dostumdu (!) ikiside aynıymış.
En çok Gokhana üzüldüm ama oakdar şey paylaştık. Beni anlayan nadir insanlardandı.
Neyse üzülmüyorum sadece kaybettiğim zamana acıyorum o kadar.
Yazık etmişim yani. Artık umrumda değiller .
Sonuç hakedene hakettiğini vermek lazım. Herkesten uzak olmak cidden bekarlık sultanlıkmış sözü gibi.
Yalnızlığın gözünü seveyim. Kimseyle muhattap olmayınca hayal kırıklığıda yaşamıyorsun.
En güzeli :)

Aman ya yine çok konuştum. Seviliyorsun Bay.

26.9.2017 20.01

Bu ara yogunum ugrasamadım sana canısı.
Okullar açıldı malum yiğeninde laptopu bozulmuş bir ay gelmeyecekmiş.
Benimkini aldı bende hem halletmem gereken işleri hallediyorum hemde kitap okuma olayını geliştiriyorum.
İnanırmısın bir kitabı 2 gunde bitiriyorum.
Güzel bir seriye başladım. Ateş serisi. Karen Marie Moning.
İlk 3 kitabı harıka çevrilmiş 3den sonrası berbat. Bütün kelimeleri yanlış çevirmiş gerizekalı çevirmen.
Sanki başka kitap okuyormuşum hissi yaratıyor buda çok sinir bozucu.
Okurken kuduruyorum ama mecbur devam ediyorum yanlış kelimelerini bildiğim şekilde kafamda okuyorum.
yoksa daha fazla katlanamayacagım!
Fae 'e peri diyor inanabiliyormusun. Mukaddes ve Karanlık Fae leri Seelie ve Unseelie diye çevirerek iyice çorba etti. En kötüsüde Barrons Kitap ve Süs Eşyaları oldu Barrons Kitap ve Baloncukları!?!?! gerçekten iğrenç bir çeviri.
Her okudugumda kjüfür etmeden duramıyorm.
Çok gelişmiş bir ingilizcem olsaydı dakkasında orjinalini okumaya başlardım.
Yinede sırf bitirmek için devam ediyorum.
İlginç bir kurgusu var ve halada aklımda bir an önce okumaya başlasam diye düşünüyorum :D
Arada sırada ugrarım beybi. Babamın laptopa el koydum şimdi geri vercem.
Olanlar bunlar.
He birde saçlarımı kestirdim :(
Kadınlar depresyondayken saçlarını kestirir, ben saçlarımı kestirdim depresyona girdim.
İşte buda benim farkım (!) :D
Hiç bir zaman normal olamayacagım sanırım.
Herkes çok begendi aslında bende çok sevdim ama :(
İçim gitti güzelim saçlarım gitti.
Kuaförle dialogumuzda pek acayip ve komikti :D
Saçlarımı geçen sene kestirdiğimi söyledim. Ovv baya olmuş dedi. Aslında farkettimki iki sene önce kestirmiştim . Evet bunalımdaydım ve kendim kesmiştim güzelde olmustu ama sonra kuaföre gidip düzgün kestirmiştim. Baya olmus dediğinde kıyamadım dedim.
Ben kıyarım valla dedi :D
Fön çekeyim, sunu yapayım bunu yapayım sorularına, farketmez bir süre görmek istemiyorum diye cevap verince adam beni bak ama saçların daha sağlıklı uzayacak bu yönden düşün dedi.
Teselli oldummu hayır.
Ama o masum ve tatlı gülümsemeye kim dayanabilirki bende gülümsedim :)
Ahh hayır asılmadım tabikide adama :D
Sadece.... ıhhmm şeyy. Fazla konuşmamaya çalıştım konuşmaya çalışssada.
Neden mi? Çünkü o an saçlarımı kesiyordu.
Ben ki kuaföre saç yaptırmaya bile gitmeyen biriyim.
Mümkün oldugunca kendim yaparım . Boyayı bile!.
Kimsenın saçlarıma dokunmasına tahammul edemiyorum !
En sevdiğim insan olsa bile.
Hala nasıl kestirdim şaşırıyorum.
Neyse uzatmıcam gitmem gerek görüşürz .

Bay.

Geri