Enda Neylersin!!! V.I.P 25 Mys 2022 #441 Koranavirüs deyince aklına gelen şey nedir diye sordum sizce ne demiştir?
Enda Neylersin!!! V.I.P 25 Mys 2022 #443 CeSuRbEy dediki: karantina.. Genişletmek için tıklayın... Değil ama yaklaştın onla alakalı bir şey
Enda Neylersin!!! V.I.P 25 Mys 2022 #446 CeSuRbEy dediki: kapanma demiştir bak bu kesin..)) Genişletmek için tıklayın... Evet evet kesin vurdu gol oldu
CeSuRbEy dediki: kapanma demiştir bak bu kesin..)) Genişletmek için tıklayın... Evet evet kesin vurdu gol oldu
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 25 Mys 2022 #448 Enda dediki: Evet evet kesin vurdu gol oldu Genişletmek için tıklayın... @Çağlayağmur dan önce bilmeye çalışıyorum..
Enda dediki: Evet evet kesin vurdu gol oldu Genişletmek için tıklayın... @Çağlayağmur dan önce bilmeye çalışıyorum..
Enda Neylersin!!! V.I.P 25 Mys 2022 #449 CeSuRbEy dediki: @Çağlayağmur dan önce bilmeye çalışıyorum.. Genişletmek için tıklayın... Başa baş gidiyorken birliktelik şu an itibariyle bozuldu
CeSuRbEy dediki: @Çağlayağmur dan önce bilmeye çalışıyorum.. Genişletmek için tıklayın... Başa baş gidiyorken birliktelik şu an itibariyle bozuldu