BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 25 Mys 2022 #462 Enda dediki: Yeni sorunuz geliyor canlar En son okuduğun kitap nedir diye sordum sizce ne demiştir? Genişletmek için tıklayın... şu soruları bilmek için harcadığım enerjiyi okulda harcasam Türkiyeyi NASA da temsil eden ilk kamu yönetimi mezunu ben olurdum..
Enda dediki: Yeni sorunuz geliyor canlar En son okuduğun kitap nedir diye sordum sizce ne demiştir? Genişletmek için tıklayın... şu soruları bilmek için harcadığım enerjiyi okulda harcasam Türkiyeyi NASA da temsil eden ilk kamu yönetimi mezunu ben olurdum..
Enda Neylersin!!! V.I.P 25 Mys 2022 #464 CeSuRbEy dediki: şu soruları bilmek için harcadığım enerjiyi okulda harcasam Türkiyeyi NASA da temsil eden ilk kamu yönetimi mezunu ben olurdum.. Genişletmek için tıklayın... Dimi ya harcanıyon buralarda Çağlayağmur dediki: Issız Kadınlar Sokağı Canan Tan Genişletmek için tıklayın... Maalesef canım: (
CeSuRbEy dediki: şu soruları bilmek için harcadığım enerjiyi okulda harcasam Türkiyeyi NASA da temsil eden ilk kamu yönetimi mezunu ben olurdum.. Genişletmek için tıklayın... Dimi ya harcanıyon buralarda Çağlayağmur dediki: Issız Kadınlar Sokağı Canan Tan Genişletmek için tıklayın... Maalesef canım: (
Enda Neylersin!!! V.I.P 25 Mys 2022 #465 CeSuRbEy dediki: türümü adımı.. Genişletmek için tıklayın... Adı adı
Enda Neylersin!!! V.I.P 25 Mys 2022 #466 Size ipucu vereyim kendisi hem gazeteci hem yaşarmış oradan devam
Enda Neylersin!!! V.I.P 25 Mys 2022 #468 Çağlayağmur dediki: Balıkçı ve Oğlu Genişletmek için tıklayın... Değil
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 25 Mys 2022 #470 Hiçbir karşılaşma Tesadüf Değildir Google teyzemden aldım