EdAaA Üye 11 Nsn 2010 #141 Nedense birkaç gündür canım ayvalık tostu istiyor.Süper karışık ayvalık tostu ısmarlardım.
GöLGe Üstat 12 Nsn 2010 #142 YoRuMSuZ dediki: Gerçi davet Eda'ya gelmiş ama ben yine de yukarıdakine mantı ısmarlıyorum Genişletmek için tıklayın... Oooo seve seve gelirimmmmm Mantıyı da çok severim Ama balık da yiyelim sonra olur muuuuuu ;
YoRuMSuZ dediki: Gerçi davet Eda'ya gelmiş ama ben yine de yukarıdakine mantı ısmarlıyorum Genişletmek için tıklayın... Oooo seve seve gelirimmmmm Mantıyı da çok severim Ama balık da yiyelim sonra olur muuuuuu ;
GöLGe Üstat 12 Nsn 2010 #143 YoRuMSuZ dediki: Gerçi davet Eda'ya gelmiş ama ben yine de yukarıdakine mantı ısmarlıyorum Genişletmek için tıklayın... Oooo seve seve gelirim mantıya da bayılırım ama sonra balık da yiyelim olur muuuuu ;
YoRuMSuZ dediki: Gerçi davet Eda'ya gelmiş ama ben yine de yukarıdakine mantı ısmarlıyorum Genişletmek için tıklayın... Oooo seve seve gelirim mantıya da bayılırım ama sonra balık da yiyelim olur muuuuu ;
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 31 Tem 2012 #149 arz-ı hal dediki: mantı yada içli köfte tatlı olarakta künefe Genişletmek için tıklayın... şuna bak Antakyanın bir birinden güzel mezeleri dururken mantı ısmarlıyor ben örnekbaşı ısmarlardım ona (bacımaydı) blackland08 sarma ısmarlıyorum
arz-ı hal dediki: mantı yada içli köfte tatlı olarakta künefe Genişletmek için tıklayın... şuna bak Antakyanın bir birinden güzel mezeleri dururken mantı ısmarlıyor ben örnekbaşı ısmarlardım ona (bacımaydı) blackland08 sarma ısmarlıyorum