BeReNN Alyam? Özel üye 31 Tem 2012 #164 Ablama sütlaç yapardım en güzelinden Rüzgarın dediği gibi yemek saati geçti
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 31 Tem 2012 #166 Çağlayağmur dediki: Çokta severim. tek yemez bende ona ısmarlardım. Genişletmek için tıklayın... dondurma ısmarlardım..
Çağlayağmur dediki: Çokta severim. tek yemez bende ona ısmarlardım. Genişletmek için tıklayın... dondurma ısmarlardım..
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 31 Tem 2012 #167 sitem* dediki: dondurma ısmarlardım.. Genişletmek için tıklayın... süper derdim ne çok yiyorum değilmi? )) Şöyle taze sıkılmış portakal suyu iyi gider iftardan sonra deyip ısmarlardım Kuzuma
sitem* dediki: dondurma ısmarlardım.. Genişletmek için tıklayın... süper derdim ne çok yiyorum değilmi? )) Şöyle taze sıkılmış portakal suyu iyi gider iftardan sonra deyip ısmarlardım Kuzuma
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 31 Tem 2012 #168 sitem* dediki: dondurma ısmarlardım.. Genişletmek için tıklayın... bende dondurmacıya götürürdüm ablamlada denize karşı çay ısmarlardım
sitem* dediki: dondurma ısmarlardım.. Genişletmek için tıklayın... bende dondurmacıya götürürdüm ablamlada denize karşı çay ısmarlardım
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 31 Tem 2012 #169 Çağlayağmur dediki: süper derdim ne çok yiyorum değilmi? )) Şöyle taze sıkılmış portakal suyu iyi gider iftardan sonra deyip ısmarlardım Kuzuma Genişletmek için tıklayın... çok sevmem ama hatırına içerim..)
Çağlayağmur dediki: süper derdim ne çok yiyorum değilmi? )) Şöyle taze sıkılmış portakal suyu iyi gider iftardan sonra deyip ısmarlardım Kuzuma Genişletmek için tıklayın... çok sevmem ama hatırına içerim..)