RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 31 Tem 2012 #151 oruçluyken bu konu hiç iyi gelmiyor bana güllaç ısmarlardım ben
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 31 Tem 2012 #153 RUZG4R dediki: şuna bak Antakyanın bir birinden güzel mezeleri dururken mantı ısmarlıyor ben örnekbaşı ısmarlardım ona (bacımaydı) blackland08 sarma ısmarlıyorum Genişletmek için tıklayın... oo mezeler çok onlar yemek sayılmaz kien sevdiğim yemekleri söylediydim ben yoksa humussuz olmaz
RUZG4R dediki: şuna bak Antakyanın bir birinden güzel mezeleri dururken mantı ısmarlıyor ben örnekbaşı ısmarlardım ona (bacımaydı) blackland08 sarma ısmarlıyorum Genişletmek için tıklayın... oo mezeler çok onlar yemek sayılmaz kien sevdiğim yemekleri söylediydim ben yoksa humussuz olmaz
KarhaN Aktif 31 Tem 2012 #154 Ben isterimmm sac kavurma ) Antep patlıcan kebabı ısmarlarım bende : ) Bu Berenn'e.. hızınıza yetişemedim, yanlış kişiye gitmiş : ))
Ben isterimmm sac kavurma ) Antep patlıcan kebabı ısmarlarım bende : ) Bu Berenn'e.. hızınıza yetişemedim, yanlış kişiye gitmiş : ))
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 31 Tem 2012 #155 arz-ı hal dediki: oo mezeler çok onlar yemek sayılmaz kien sevdiğim yemekleri söylediydim ben yoksa humussuz olmaz Genişletmek için tıklayın... Benim gözüm o mezeleri gördükten sonra yemek falan görmedi ki dedim cennettemiyim Karhana balık ısmarlardım
arz-ı hal dediki: oo mezeler çok onlar yemek sayılmaz kien sevdiğim yemekleri söylediydim ben yoksa humussuz olmaz Genişletmek için tıklayın... Benim gözüm o mezeleri gördükten sonra yemek falan görmedi ki dedim cennettemiyim Karhana balık ısmarlardım
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 31 Tem 2012 #156 ofçiğ köftee @KarhaN içindi) abime balık) Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 31 Tem 2012 #157 RUZG4R dediki: Benim gözüm o mezeleri gördükten sonra yemek falan görmedi ki dedim cennettemiyim Karhana balık ısmarlardım Genişletmek için tıklayın... bende meze sevmiyom,o yüzden mantıyla giriş yaptım
RUZG4R dediki: Benim gözüm o mezeleri gördükten sonra yemek falan görmedi ki dedim cennettemiyim Karhana balık ısmarlardım Genişletmek için tıklayın... bende meze sevmiyom,o yüzden mantıyla giriş yaptım
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 31 Tem 2012 #158 ama şu sizin küçük küçük et kavrurarak yaptığınız çiğ köfte den isterim ben çöp şiş
BeReNN Alyam? Özel üye 31 Tem 2012 #160 KarhaN dediki: Ben isterimmm sac kavurma ) Antep patlıcan kebabı ısmarlarım bende : ) Bu Berenn'e.. hızınıza yetişemedim, yanlış kişiye gitmiş : )) Genişletmek için tıklayın... @KarhaN Çok severim patlıcan kebabını Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
KarhaN dediki: Ben isterimmm sac kavurma ) Antep patlıcan kebabı ısmarlarım bende : ) Bu Berenn'e.. hızınıza yetişemedim, yanlış kişiye gitmiş : )) Genişletmek için tıklayın... @KarhaN Çok severim patlıcan kebabını