yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 26 Şbt 2013 #241 RUZG4R dediki: hele bir dök hortumla ıslatırım seni Genişletmek için tıklayın... hortum elime geçerse bittin say kaçacak delik ararsın
RUZG4R dediki: hele bir dök hortumla ıslatırım seni Genişletmek için tıklayın... hortum elime geçerse bittin say kaçacak delik ararsın
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 26 Şbt 2013 #242 yaren* dediki: hortum elime geçerse bittin say kaçacak delik ararsın Genişletmek için tıklayın... geçemez ben senden güçlüyüm ..
yaren* dediki: hortum elime geçerse bittin say kaçacak delik ararsın Genişletmek için tıklayın... geçemez ben senden güçlüyüm ..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 26 Şbt 2013 #243 RUZG4R dediki: geçemez ben senden güçlüyüm .. Genişletmek için tıklayın... akıl bilekten güçlüdür o hortum bana geçer ayy ne çirkin şeymiş bu böyle der yüz cevirir giderim slm bile vermem
RUZG4R dediki: geçemez ben senden güçlüyüm .. Genişletmek için tıklayın... akıl bilekten güçlüdür o hortum bana geçer ayy ne çirkin şeymiş bu böyle der yüz cevirir giderim slm bile vermem
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 26 Şbt 2013 #244 yaren* dediki: akıl bilekten güçlüdür o hortum bana geçer ayy ne çirkin şeymiş bu böyle der yüz cevirir giderim slm bile vermem Genişletmek için tıklayın... Ne yapayım Allah böyle yaratmış.. bana çay ısmarla derim
yaren* dediki: akıl bilekten güçlüdür o hortum bana geçer ayy ne çirkin şeymiş bu böyle der yüz cevirir giderim slm bile vermem Genişletmek için tıklayın... Ne yapayım Allah böyle yaratmış.. bana çay ısmarla derim
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 26 Şbt 2013 #245 RUZG4R dediki: Ne yapayım Allah böyle yaratmış.. bana çay ısmarla derim Genişletmek için tıklayın... hem çirkin hem nezaketsiz davet etmiyorda davet ettiriyor birde arsız derim
RUZG4R dediki: Ne yapayım Allah böyle yaratmış.. bana çay ısmarla derim Genişletmek için tıklayın... hem çirkin hem nezaketsiz davet etmiyorda davet ettiriyor birde arsız derim
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 26 Şbt 2013 #246 yaren* dediki: hem çirkin hem nezaketsiz davet etmiyorda davet ettiriyor birde arsız derim Genişletmek için tıklayın... Ismarlayacağın bir çay yahu derim
yaren* dediki: hem çirkin hem nezaketsiz davet etmiyorda davet ettiriyor birde arsız derim Genişletmek için tıklayın... Ismarlayacağın bir çay yahu derim
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 26 Şbt 2013 #247 RUZG4R dediki: Ismarlayacağın bir çay yahu derim Genişletmek için tıklayın... az daha ısrar etsin kabul etcem derim ( içimden tabi azcık naza cekmek lazım dime )
RUZG4R dediki: Ismarlayacağın bir çay yahu derim Genişletmek için tıklayın... az daha ısrar etsin kabul etcem derim ( içimden tabi azcık naza cekmek lazım dime )
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 26 Şbt 2013 #248 yaren* dediki: az daha ısrar etsin kabul etcem derim ( içimden tabi azcık naza cekmek lazım dime ) Genişletmek için tıklayın... Öncelikle şöyle bir kocaman sırıtırım sonra yanına koşarım yok öyle hemen bırakmam bir yemek ısmarlarım sonrada gideceği yere bırakırım
yaren* dediki: az daha ısrar etsin kabul etcem derim ( içimden tabi azcık naza cekmek lazım dime ) Genişletmek için tıklayın... Öncelikle şöyle bir kocaman sırıtırım sonra yanına koşarım yok öyle hemen bırakmam bir yemek ısmarlarım sonrada gideceği yere bırakırım
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 26 Şbt 2013 #249 RUZG4R dediki: Öncelikle şöyle bir kocaman sırıtırım sonra yanına koşarım yok öyle hemen bırakmam bir yemek ısmarlarım sonrada gideceği yere bırakırım Genişletmek için tıklayın... belki hiç biryere gitmicem belki size gelicem emine sultanın yaptığı enfess tatlıdan yiyicem ne biliyon alla alla hemende eve gönderiyor derim
RUZG4R dediki: Öncelikle şöyle bir kocaman sırıtırım sonra yanına koşarım yok öyle hemen bırakmam bir yemek ısmarlarım sonrada gideceği yere bırakırım Genişletmek için tıklayın... belki hiç biryere gitmicem belki size gelicem emine sultanın yaptığı enfess tatlıdan yiyicem ne biliyon alla alla hemende eve gönderiyor derim
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 26 Şbt 2013 #250 yaren* dediki: belki hiç biryere gitmicem belki size gelicem emine sultanın yaptığı enfess tatlıdan yiyicem ne biliyon alla alla hemende eve gönderiyor derim Genişletmek için tıklayın... haha Tamam gel
yaren* dediki: belki hiç biryere gitmicem belki size gelicem emine sultanın yaptığı enfess tatlıdan yiyicem ne biliyon alla alla hemende eve gönderiyor derim Genişletmek için tıklayın... haha Tamam gel