AHSEM ....EnDl-LeS.... 21 Şbt 2013 #221 imkansız bi durum amaa öylede bişe olursa kibarlığımdan ödün vermem eee bi mereba deriz herhaldee... ya sonra kanka olur çıkarmısız ) ne gülerim ama yaaa
imkansız bi durum amaa öylede bişe olursa kibarlığımdan ödün vermem eee bi mereba deriz herhaldee... ya sonra kanka olur çıkarmısız ) ne gülerim ama yaaa
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 24 Şbt 2013 #224 Şaşırır ve @felsefe_mi senmisin cidden derdim. Sonrada forumdan bilmekiklerimizi paylaşıp bir güzel sohbete oturuduk tabi kahvemizle Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
Şaşırır ve @felsefe_mi senmisin cidden derdim. Sonrada forumdan bilmekiklerimizi paylaşıp bir güzel sohbete oturuduk tabi kahvemizle
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 24 Şbt 2013 #226 Sevgiler kardeşcan der başlardık memleket sorunlarını konuşmaya. Âaaa unutmadan çarşı olayını atlamazdık tabi
Sevgiler kardeşcan der başlardık memleket sorunlarını konuşmaya. Âaaa unutmadan çarşı olayını atlamazdık tabi
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 25 Şbt 2013 #227 sultanııım gerçekten senmisin ? derdim ))
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 25 Şbt 2013 #228 Kuzummmmmm diye haykırışıma herkes bakardı sanırım ama umursamazdım sonrada bir güzel sarılırdım
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 26 Şbt 2013 #230 Çağlayağmur dediki: Kuzummmmmm diye haykırışıma herkes bakardı sanırım ama umursamazdım sonrada bir güzel sarılırdım Genişletmek için tıklayın... oyy ablam benim der iki katı sarılırdım herhalde.) felsefe_mi dediki: Vaaav!! Abla nasılsın Genişletmek için tıklayın... felsefem hocammm sen haa dağıtalımmı kız bu şehri derdim
Çağlayağmur dediki: Kuzummmmmm diye haykırışıma herkes bakardı sanırım ama umursamazdım sonrada bir güzel sarılırdım Genişletmek için tıklayın... oyy ablam benim der iki katı sarılırdım herhalde.) felsefe_mi dediki: Vaaav!! Abla nasılsın Genişletmek için tıklayın... felsefem hocammm sen haa dağıtalımmı kız bu şehri derdim