Sürgün Sevdam Özel Üye Özel üye 8 Mrt 2013 #272 ya ben sürgün sevdam armasiy gezmem lazim yada diger üyenin yoksa insanlarin icini okuma gibi bir yetenegim yokki tanimam mümkün degil
ya ben sürgün sevdam armasiy gezmem lazim yada diger üyenin yoksa insanlarin icini okuma gibi bir yetenegim yokki tanimam mümkün degil
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 8 Mrt 2013 #273 derim ki sürgün sevdam beni görmüşşün tanımamışsın.. kahveler hep soğuyo karşılaşmışken sıcak bi kahve ..
derim ki sürgün sevdam beni görmüşşün tanımamışsın.. kahveler hep soğuyo karşılaşmışken sıcak bi kahve ..
~meLek~ GalataSaray'ım 6 Ags 2013 #274 Önce birbirimizi daha iyi tanırdık..sonra bir yerler gidip kahve filan içerdik..)))
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 7 Ags 2013 #275 Ilk olarak bir şaşkınlık yaşar ve melekimmm cimcimemmm derdim
~meLek~ GalataSaray'ım 7 Ags 2013 #276 Çağlayağmur dediki: Ilk olarak bir şaşkınlık yaşar ve melekimmm cimcimemmm derdim Genişletmek için tıklayın... Aynen bnde görsem şaşırırdım ama sonrsaında yemeğe filan çıkardık herhalde...
Çağlayağmur dediki: Ilk olarak bir şaşkınlık yaşar ve melekimmm cimcimemmm derdim Genişletmek için tıklayın... Aynen bnde görsem şaşırırdım ama sonrsaında yemeğe filan çıkardık herhalde...
dderya kOkOşŞ V.I.P 7 Ags 2013 #277 'sen İzmir'de ne arıyorsun canııım, ayy ne kadar güzel bi kızmışsın hadi gel bakiim eğlenceli bir seyler yapalım!' derdim
'sen İzmir'de ne arıyorsun canııım, ayy ne kadar güzel bi kızmışsın hadi gel bakiim eğlenceli bir seyler yapalım!' derdim
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 7 Ags 2013 #278 Görmeyeli uzun oldu ne çabuk büyümüşsün