~meLek~ GalataSaray'ım 25 Ags 2013 #282 Uzun zamandır görüşemiyoruz gel bi yerlere gidip kahve filan içelim
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 25 Ags 2013 #283 Asi MeLeK dediki: Uzun zamandır görüşemiyoruz gel bi yerlere gidip kahve filan içelim Genişletmek için tıklayın... Önce bir şaşırır ve sonra selamlardım... Ve daha sonra isterse sohbet ederdik...
Asi MeLeK dediki: Uzun zamandır görüşemiyoruz gel bi yerlere gidip kahve filan içelim Genişletmek için tıklayın... Önce bir şaşırır ve sonra selamlardım... Ve daha sonra isterse sohbet ederdik...
~meLek~ GalataSaray'ım 25 Ags 2013 #284 alemdar dediki: Önce bir şaşırır ve sonra selamlardım... Ve daha sonra isterse sohbet ederdik... Genişletmek için tıklayın... Muhabbet koyu olurdu..))
alemdar dediki: Önce bir şaşırır ve sonra selamlardım... Ve daha sonra isterse sohbet ederdik... Genişletmek için tıklayın... Muhabbet koyu olurdu..))
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 25 Ags 2013 #285 Asi MeLeK dediki: Muhabbet koyu olurdu..)) Genişletmek için tıklayın... O halde bir kahve iyi gider derdim... Sahilde...
Asi MeLeK dediki: Muhabbet koyu olurdu..)) Genişletmek için tıklayın... O halde bir kahve iyi gider derdim... Sahilde...
~meLek~ GalataSaray'ım 25 Ags 2013 #286 alemdar dediki: O halde bir kahve iyi gider derdim... Sahilde... Genişletmek için tıklayın... Kahveye asla hayır demem.. Kader..belki karşılaşırız reelde..)
alemdar dediki: O halde bir kahve iyi gider derdim... Sahilde... Genişletmek için tıklayın... Kahveye asla hayır demem.. Kader..belki karşılaşırız reelde..)
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 25 Ags 2013 #287 Elbette... Başım gözüm üstüne... Neden olmasın... Ve üzerine güzel bir yemek...
~meLek~ GalataSaray'ım 29 Ags 2013 #290 Cancağızım dediki: Hemen sohbete koyulur kız dur bir yere oturak derdimm Genişletmek için tıklayın... çok süper olurdu..kahvemizide içer..oohhh keyfimizie dicek yok valla )
Cancağızım dediki: Hemen sohbete koyulur kız dur bir yere oturak derdimm Genişletmek için tıklayın... çok süper olurdu..kahvemizide içer..oohhh keyfimizie dicek yok valla )