DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 30 Ags 2013 #202 Cancağızım dediki: öpe billir sorun yok Genişletmek için tıklayın... O halde öptüm gitti... O da öpebilir sorun yok...
Cancağızım dediki: öpe billir sorun yok Genişletmek için tıklayın... O halde öptüm gitti... O da öpebilir sorun yok...
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 30 Ags 2013 #204 Cancağızım dediki: bende öpüyüm bari Genişletmek için tıklayın... Utandım bak şimdi yine...
Jandi_46 yağmur misalii 30 Ags 2013 #208 ruzg4r dediki: tokat atarım ne sakat bir oyun bu ya Genişletmek için tıklayın... bana tokat atıyorsun sen terbiyesiz hıı öperim ben
ruzg4r dediki: tokat atarım ne sakat bir oyun bu ya Genişletmek için tıklayın... bana tokat atıyorsun sen terbiyesiz hıı öperim ben
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 30 Ags 2013 #209 Cancağızım dediki: bana tokat atıyorsun sen terbiyesiz hıı öperim ben Genişletmek için tıklayın... Öptürmemmmm... Her kuşun eti yenmezz
Cancağızım dediki: bana tokat atıyorsun sen terbiyesiz hıı öperim ben Genişletmek için tıklayın... Öptürmemmmm... Her kuşun eti yenmezz