Jandi_46 yağmur misalii 30 Ags 2013 #211 RUZG4R dediki: Öptürmemmmm... Her kuşun eti yenmezz Genişletmek için tıklayın... diyosun aman yemedik öpmem bende öperim nehiri
RUZG4R dediki: Öptürmemmmm... Her kuşun eti yenmezz Genişletmek için tıklayın... diyosun aman yemedik öpmem bende öperim nehiri
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 30 Ags 2013 #212 Evet evet sen nehiri öp ..çok sakat bir oyun bu uzuyorum ben buradan
Jandi_46 yağmur misalii 30 Ags 2013 #213 uza uza sen oyunu açana söyle sen canım öptüm görende gerçek öpüyorum sanar yahu
~meLek~ GalataSaray'ım 30 Ags 2013 #216 Cancağızım dediki: öperim bu kızı Genişletmek için tıklayın... dur bir daha öpeyim... mujaxxx
L LâL ღ GALATASARAY ღ 30 Ags 2013 #218 dderya dediki: hastaymışş kıyamam =) beni öpüp hastalıgını bana bulaştırsın. ben de sinir oldugum birini öpeyim.. Genişletmek için tıklayın... Oyy Hastalığım Öyle Bulaşan Cinsten Değil kii Asi MeLeK dediki: Bnde öperdim ya balımı..böyle şeker bir kız öpülmez mi ? Genişletmek için tıklayın... Kimi Öpüyorsunn alemdar dediki: Niye öptüğüne bağlı... ( Bu arada hastalığın hala devam ediyor sanırım ) Genişletmek için tıklayın... Evet MaleseF
dderya dediki: hastaymışş kıyamam =) beni öpüp hastalıgını bana bulaştırsın. ben de sinir oldugum birini öpeyim.. Genişletmek için tıklayın... Oyy Hastalığım Öyle Bulaşan Cinsten Değil kii Asi MeLeK dediki: Bnde öperdim ya balımı..böyle şeker bir kız öpülmez mi ? Genişletmek için tıklayın... Kimi Öpüyorsunn alemdar dediki: Niye öptüğüne bağlı... ( Bu arada hastalığın hala devam ediyor sanırım ) Genişletmek için tıklayın... Evet MaleseF