eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 30 Arl 2011 #232 Ondan eminim.. Ama üzülürüm yaa..Cidden bak..Kimle uğraşcam ben
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 30 Arl 2011 #233 sana yeni kurban bulmak hiç zor olmaz..
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 30 Arl 2011 #234 Senin gibisini zor bulunur sanırım..Çok dayanıklı çıktın
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 30 Arl 2011 #235 vardır kıyıda köşede birileri şimdiden bulsan iyi olur.. bu yolcu fazla durmaz gidici haberin ola..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 30 Arl 2011 #237 eFSaNe_KaRTaL dediki: Ben onaylamadan zor biraz o gidiş.. Genişletmek için tıklayın... biletim cebimde valla.. ne olur bilinmez artık..
eFSaNe_KaRTaL dediki: Ben onaylamadan zor biraz o gidiş.. Genişletmek için tıklayın... biletim cebimde valla.. ne olur bilinmez artık..
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 30 Arl 2011 #238 dursun cebinde ama yırtmak için.. Hayırdır bişi mi var..?
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 30 Arl 2011 #239 eFSaNe_KaRTaL dediki: dursun cebinde ama yırtmak için.. Hayırdır bişi mi var..? Genişletmek için tıklayın... kardes acısıdır gitmesin
eFSaNe_KaRTaL dediki: dursun cebinde ama yırtmak için.. Hayırdır bişi mi var..? Genişletmek için tıklayın... kardes acısıdır gitmesin