yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Ock 2012 #251 eFSaNe_KaRTaL dediki: aynen iade.. Genişletmek için tıklayın... iademiz yoktur efenim
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 1 Ock 2012 #252 forumda sevdiğim arkadaşlarımdan giderse gerçekten çok üzer..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Ock 2012 #253 RUZG4R dediki: forumda sevdiğim arkadaşlarımdan giderse gerçekten çok üzer.. Genişletmek için tıklayın... birgün herkes gider rüzgar...
RUZG4R dediki: forumda sevdiğim arkadaşlarımdan giderse gerçekten çok üzer.. Genişletmek için tıklayın... birgün herkes gider rüzgar...
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 1 Ock 2012 #255 sitem dediki: birgün herkes gider rüzgar... Genişletmek için tıklayın... olabilir ama üzer işte..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Ock 2012 #256 RUZG4R dediki: olabilir ama üzer işte.. Genişletmek için tıklayın... aramızda üzülmeyeceklerde var rüzgar.. adı lazım değil..
RUZG4R dediki: olabilir ama üzer işte.. Genişletmek için tıklayın... aramızda üzülmeyeceklerde var rüzgar.. adı lazım değil..
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 1 Ock 2012 #258 herkes kendi duygularından mesuldür..başkalarını bilmem ben üzülürüm yegende giderse üzülürüm..hatta şimdi gidiyor üzülüyorum
herkes kendi duygularından mesuldür..başkalarını bilmem ben üzülürüm yegende giderse üzülürüm..hatta şimdi gidiyor üzülüyorum
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 2 Ock 2012 #259 RUZG4R dediki: herkes kendi duygularından mesuldür..başkalarını bilmem ben üzülürüm yegende giderse üzülürüm..hatta şimdi gidiyor üzülüyorum Genişletmek için tıklayın... üzülme arkadaş kal deriz kalır dicem ama gerek yok bırak gitsin.. boşluğu dolduruz
RUZG4R dediki: herkes kendi duygularından mesuldür..başkalarını bilmem ben üzülürüm yegende giderse üzülürüm..hatta şimdi gidiyor üzülüyorum Genişletmek için tıklayın... üzülme arkadaş kal deriz kalır dicem ama gerek yok bırak gitsin.. boşluğu dolduruz
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 2 Ock 2012 #260 Gerek yok demek..Eyvllh.. Gittim..Arkamdan konuşmayın..