DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 29 Ags 2013 #1,132 Asi MeLeK dediki: Sırlarımı paylaşırdım..sohbet ederdik Genişletmek için tıklayın... Asansörde kaldığımızı bile fark etmezdik... ( Elbette kurtarırdım biran evvel )
Asi MeLeK dediki: Sırlarımı paylaşırdım..sohbet ederdik Genişletmek için tıklayın... Asansörde kaldığımızı bile fark etmezdik... ( Elbette kurtarırdım biran evvel )
~meLek~ GalataSaray'ım 29 Ags 2013 #1,134 alemdar dediki: Asansörde kaldığımızı bile fark etmezdik... ( Elbette kurtarırdım biran evvel ) Genişletmek için tıklayın... Ordan çıkana kadar sohbet koyu olurduu..güzel bir anı olarak kalıcağından hiç şüphem yok
alemdar dediki: Asansörde kaldığımızı bile fark etmezdik... ( Elbette kurtarırdım biran evvel ) Genişletmek için tıklayın... Ordan çıkana kadar sohbet koyu olurduu..güzel bir anı olarak kalıcağından hiç şüphem yok
~meLek~ GalataSaray'ım 29 Ags 2013 #1,136 ORgAniZe İşLeR dediki: çantamdaki abur cuburlarla koyu bir sohbete kucak açardık Genişletmek için tıklayın... çikolata var mı ? varsa hemen bir asansör buluyoz..ve orda mahsur kalıyoz..
ORgAniZe İşLeR dediki: çantamdaki abur cuburlarla koyu bir sohbete kucak açardık Genişletmek için tıklayın... çikolata var mı ? varsa hemen bir asansör buluyoz..ve orda mahsur kalıyoz..
'katniss' Üstat 29 Ags 2013 #1,137 Asi MeLeK dediki: çikolata var mı ? varsa hemen bir asansör buluyoz..ve orda mahsur kalıyoz.. Genişletmek için tıklayın... damak bitter senin kölen olsun
Asi MeLeK dediki: çikolata var mı ? varsa hemen bir asansör buluyoz..ve orda mahsur kalıyoz.. Genişletmek için tıklayın... damak bitter senin kölen olsun
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 29 Ags 2013 #1,139 Cancağızım dediki: Bana katlanırmıydı açaba çok konuşmayı severim Genişletmek için tıklayın... Katlanırdım elbet... Konuşmak iyidir... Hele de değen birileriyle...
Cancağızım dediki: Bana katlanırmıydı açaba çok konuşmayı severim Genişletmek için tıklayın... Katlanırdım elbet... Konuşmak iyidir... Hele de değen birileriyle...
'katniss' Üstat 29 Ags 2013 #1,140 alemdar dediki: Katlanırdım elbet... Konuşmak iyidir... Hele de değen birileriyle... Genişletmek için tıklayın... kalemşörüme termostan çay söyerdim
alemdar dediki: Katlanırdım elbet... Konuşmak iyidir... Hele de değen birileriyle... Genişletmek için tıklayın... kalemşörüme termostan çay söyerdim