DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 29 Ags 2013 #1,141 ORgAniZe İşLeR dediki: kalemşörüme termostan çay söyerdim Genişletmek için tıklayın... Onu oradan hemen çıkarırdım... Dayanamaz öyle dar yerlere... Sohbete dışarıda devam ederdik
ORgAniZe İşLeR dediki: kalemşörüme termostan çay söyerdim Genişletmek için tıklayın... Onu oradan hemen çıkarırdım... Dayanamaz öyle dar yerlere... Sohbete dışarıda devam ederdik
cubuk_kraker Katılımcı 2 Ksm 2013 #1,143 Asi MeLeK dediki: Yardım cağırır,birilerine ulasmaya calısırdık Genişletmek için tıklayın... Yardım çağırmaya gerek yok asansörün üstünde ki aydınlatmayı kırardım sonra... ımmm bir dakika bir amerikan filmi izleyip geliyorum
Asi MeLeK dediki: Yardım cağırır,birilerine ulasmaya calısırdık Genişletmek için tıklayın... Yardım çağırmaya gerek yok asansörün üstünde ki aydınlatmayı kırardım sonra... ımmm bir dakika bir amerikan filmi izleyip geliyorum
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 2 Ksm 2013 #1,149 beni delirtmesine izin vermez bende şarkı söylerdim