k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 19 Ags 2009 #74 Pek değil. Sonra şapkayı çıkarınca inek yalamış gibi oluyor saçlarım Kavga eDer misiN
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 19 Ags 2009 #75 zaman mekan durum kavramı ama çoğunlukla hayır yürürken yere 50ykr düşürdün alır mısın almaz mısın?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 19 Ags 2009 #76 Benim olduğuna göre alırım Laf attıklarında karşılık verir misin vermez misin?
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 19 Ags 2009 #77 yerine göre ama genelde vermem resim yapar mısın yapmaz mısın?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 19 Ags 2009 #78 İyi derecede yaparım Ayran - Soda karıştırıp içer misin içmez misin?
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 19 Ags 2009 #79 midemden dolayı gazlı içecekler içmiyorum o yüzden hayır birisi yeni ayakkabı almışsa adettendir deyip basmaya çalışır mısın çalışmaz msıın?
midemden dolayı gazlı içecekler içmiyorum o yüzden hayır birisi yeni ayakkabı almışsa adettendir deyip basmaya çalışır mısın çalışmaz msıın?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 19 Ags 2009 #80 Çalışmam. Cep telefonu elinden hiç düşürmez misin yoksa düşürü müsün ?