Yapar Mısın? Yapmaz Mısın?

o an bişey olmamış gibi davranamam suratım hemen düşer. arkadaş ortamından ayrıldıktan sonra vayy haline diyorum:)

eski erkek arkadaşınızla şuanki sevgilinizin kanka oldugunu öğreniyorsunuz.sevgiliznizin de haberi yok.Öyle bir durum oluyorki hep birlikte aynı ortamda olmak zorundasınız erkek arkadaşınızda kankasıyla yani eski sevgilinizle sizi tanıştırmak istiyor tepkiniz ne olurdu.gerçeği kedisine anlatırmıydınız yoksa hiç tanımıyormuş gibimi davranırdınız?

anlatırdım nereye kadar saklayabilirm ki bir de arkadaşından öğrenirse daha kötü olur

sevgilin,eşin,nişanlın herneyse samimi olduğun bir arkdaşından hoşlanmadığı gerekçesiyle görüşmeni istemediğini söyledi,görüşmeyi keser misin yoksa gizli gizli görüşmeye devam mı edersin

ilk olarak arkadaşımı gözlerim eger bana hoşlanmadığını söyleyen kişi doğru söylüyosa bi daha görüşmem

çok muhteşem bi sevgilin var birbirinizi seviyosunuz birden ayrıldınız ayrılma sebebiniz ufak tefek tartışmalar ayrıldığın kişiyle arkadaş olurmusun?

ayrılmam.çünkü seven insan kıskanır(tabi aşırı derecede değil;))

sevgilinizi bi kızla konuşurken gördün ona neler olduğunu sorar mısın?yoksa direk ayrılırmısın?:D(kız sevgilinize aslıyo)

evet sorarım
erkek arkadaşınız eski sevgilisiyle görüşüyo ve bunu sizden saklıyo siz bunu ögrendikten sonra ne yapardınız ayrılırmıydınız? yoksa anlamayamı çalışırsınız ?

biraz beklerim hala öle davranıyosa uyarırım

sevgilin bi yurt dışına gitmek zorunda sen git derse gidicek girme dersem gidmiycek ne derdin

Geri