Yapar Mısın? Yapmaz Mısın?

Hasret Kalıcam Diye Üzülürüm Ama Kendi İstegine Bırakırım

Arkadasının Bitanesi Seni Sewiyor Ama Senin Haberin Yok Acılacak Ama Utanıyor Bakışlarından Ve Davranıslarından Bişey Söylüyeceği Belli:) Ne Yaparsın ...!!

Eğer bana karşı bişey hissediyosa illaki bi şekilde fark ederim.bende ona karşı bişey yoksa işte sorun orda başlar:(

Arkadaşlığımız devam mı etmeli ? ederse onun üzüleceğinide biliyoruz, yoksa araya mesafemi koymalıyız???

Walla Araya Mesafe Koymam Cünkü O Üzülen Kişi Gider Bana Arkadasım Kalır GİDENE YOL YAKIŞIR benim her zamanki sözümdür ondan tın:)

Sewgilin Böbreğinde Sorun War Tam Olarak Calışamıyor Egerki 1 Hafta İçinde Böbrek Bulunmazsa Ölecek Werirmisin Yoksa Vurdumduyamazlıktanmu Gelirsin

ne kadar sevdiğime bağlı ciddi düşünmüyorsam onun hakkında vermem daha yaşım genç belki bana lazım olacak (Ne kadar kötüyüm :D )

hayata küstüğün bir an kendini uçurumun kenarında buldun atlarmıydın?

Emin değilim, sanmıyorum yani.

Çok sinirli olduğunda bile ağzından çıkan her söze dikkat etmeyi başarabilir misin?

asla hatta sorumluluk kabul etmiyorum ağzımdan çıkma ihtimali yüksek sözler için :D

sokakta anne babasız bir çocuk buldun onu evine alırmıydın

ortama ve sinir olduğum şeye göre değişir ama genelde büyük çaplı bir zarar olmaz;)

susamlı çubugu çikolataya batırıp yer misin?

Yerim:)

Köyüne gittiğinde tenha bir pınar başına oturup,bir sigara yakıp,aklına ilk gelen türküyü mırıldanır mısın?.:)

herşey güzelde sigarasız daha güzel bir ortam olur öyle olursa yaparım

sınavların için son geceye sıkıştırır mısın bütün konuları?

Mesajınızı yazın...
Geri