Celal28- Forum Gururu 11 Eyl 2008 #61 Hasret Kalıcam Diye Üzülürüm Ama Kendi İstegine Bırakırım Arkadasının Bitanesi Seni Sewiyor Ama Senin Haberin Yok Acılacak Ama Utanıyor Bakışlarından Ve Davranıslarından Bişey Söylüyeceği Belli Ne Yaparsın ...!!
Hasret Kalıcam Diye Üzülürüm Ama Kendi İstegine Bırakırım Arkadasının Bitanesi Seni Sewiyor Ama Senin Haberin Yok Acılacak Ama Utanıyor Bakışlarından Ve Davranıslarından Bişey Söylüyeceği Belli Ne Yaparsın ...!!
arzum Forum Tutkunu 11 Eyl 2008 #62 Eğer bana karşı bişey hissediyosa illaki bi şekilde fark ederim.bende ona karşı bişey yoksa işte sorun orda başlar Arkadaşlığımız devam mı etmeli ? ederse onun üzüleceğinide biliyoruz, yoksa araya mesafemi koymalıyız???
Eğer bana karşı bişey hissediyosa illaki bi şekilde fark ederim.bende ona karşı bişey yoksa işte sorun orda başlar Arkadaşlığımız devam mı etmeli ? ederse onun üzüleceğinide biliyoruz, yoksa araya mesafemi koymalıyız???
Celal28- Forum Gururu 11 Eyl 2008 #63 Walla Araya Mesafe Koymam Cünkü O Üzülen Kişi Gider Bana Arkadasım Kalır GİDENE YOL YAKIŞIR benim her zamanki sözümdür ondan tın Sewgilin Böbreğinde Sorun War Tam Olarak Calışamıyor Egerki 1 Hafta İçinde Böbrek Bulunmazsa Ölecek Werirmisin Yoksa Vurdumduyamazlıktanmu Gelirsin
Walla Araya Mesafe Koymam Cünkü O Üzülen Kişi Gider Bana Arkadasım Kalır GİDENE YOL YAKIŞIR benim her zamanki sözümdür ondan tın Sewgilin Böbreğinde Sorun War Tam Olarak Calışamıyor Egerki 1 Hafta İçinde Böbrek Bulunmazsa Ölecek Werirmisin Yoksa Vurdumduyamazlıktanmu Gelirsin
Mavi Gül ѕση_¢ıqℓıк Özel üye 15 Mys 2009 #64 ne kadar sevdiğime bağlı ciddi düşünmüyorsam onun hakkında vermem daha yaşım genç belki bana lazım olacak (Ne kadar kötüyüm ) hayata küstüğün bir an kendini uçurumun kenarında buldun atlarmıydın?
ne kadar sevdiğime bağlı ciddi düşünmüyorsam onun hakkında vermem daha yaşım genç belki bana lazım olacak (Ne kadar kötüyüm ) hayata küstüğün bir an kendini uçurumun kenarında buldun atlarmıydın?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 15 Mys 2009 #65 Emin değilim, sanmıyorum yani. Çok sinirli olduğunda bile ağzından çıkan her söze dikkat etmeyi başarabilir misin?
Emin değilim, sanmıyorum yani. Çok sinirli olduğunda bile ağzından çıkan her söze dikkat etmeyi başarabilir misin?
Mavi Gül ѕση_¢ıqℓıк Özel üye 15 Mys 2009 #66 asla hatta sorumluluk kabul etmiyorum ağzımdan çıkma ihtimali yüksek sözler için sokakta anne babasız bir çocuk buldun onu evine alırmıydın
asla hatta sorumluluk kabul etmiyorum ağzımdan çıkma ihtimali yüksek sözler için sokakta anne babasız bir çocuk buldun onu evine alırmıydın
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 15 Mys 2009 #67 Almam... Çok sinirlendiğinde bir şeyleri kırıp döker misin?
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 18 Ags 2009 #68 ortama ve sinir olduğum şeye göre değişir ama genelde büyük çaplı bir zarar olmaz susamlı çubugu çikolataya batırıp yer misin?
ortama ve sinir olduğum şeye göre değişir ama genelde büyük çaplı bir zarar olmaz susamlı çubugu çikolataya batırıp yer misin?
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 18 Ags 2009 #69 Yerim Köyüne gittiğinde tenha bir pınar başına oturup,bir sigara yakıp,aklına ilk gelen türküyü mırıldanır mısın?.
Yerim Köyüne gittiğinde tenha bir pınar başına oturup,bir sigara yakıp,aklına ilk gelen türküyü mırıldanır mısın?.
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 18 Ags 2009 #70 herşey güzelde sigarasız daha güzel bir ortam olur öyle olursa yaparım sınavların için son geceye sıkıştırır mısın bütün konuları?
herşey güzelde sigarasız daha güzel bir ortam olur öyle olursa yaparım sınavların için son geceye sıkıştırır mısın bütün konuları?