İreeem42 Özel Üye Özel üye 4 Hzr 2019 #21 AybüKe dediki: En çok hoşuna giden kız ve erkek ismini sorsam? Genişletmek için tıklayın... Kız,Vera; erkek, Ulaş?
AybüKe dediki: En çok hoşuna giden kız ve erkek ismini sorsam? Genişletmek için tıklayın... Kız,Vera; erkek, Ulaş?
İreeem42 Özel Üye Özel üye 4 Hzr 2019 #22 YoRuMSuZ dediki: Budur işte Peki hangi dizi ve neden? Genişletmek için tıklayın... Dizi izlemiyorum sınav senem olduğu için?
YoRuMSuZ dediki: Budur işte Peki hangi dizi ve neden? Genişletmek için tıklayın... Dizi izlemiyorum sınav senem olduğu için?
İreeem42 Özel Üye Özel üye 4 Hzr 2019 #23 AybüKe dediki: Ya bu arada biz neden soruları tek tek soruyoruz eskiden bir çırpı da kaç tane soru sorardık Bayramlar senin için ne ifade ediyor Genişletmek için tıklayın... Ailecek beraber geçirilecek en güzel zamanlar?
AybüKe dediki: Ya bu arada biz neden soruları tek tek soruyoruz eskiden bir çırpı da kaç tane soru sorardık Bayramlar senin için ne ifade ediyor Genişletmek için tıklayın... Ailecek beraber geçirilecek en güzel zamanlar?
Artemis Özel Üye Özel üye 4 Hzr 2019 #24 Iremin, Burcu? Boş zamanlarında yaptığı aktiviteler? En sevdiği hayvan? En sevdiği çiçek ismi? Zaafı var mıdır acaba ? hepsini merak ediyorum ?
Iremin, Burcu? Boş zamanlarında yaptığı aktiviteler? En sevdiği hayvan? En sevdiği çiçek ismi? Zaafı var mıdır acaba ? hepsini merak ediyorum ?
Enda Neylersin!!! V.I.P 4 Hzr 2019 #25 @Artemis in sorusundan esinlenerek hiç kalbin ve mantığın arasında sıkışıp kaldın mı?
İreeem42 Özel Üye Özel üye 4 Hzr 2019 #26 Artemis dediki: Iremin, Burcu? Boş zamanlarında yaptığı aktiviteler? En sevdiği hayvan? En sevdiği çiçek ismi? Zaafı var mıdır acaba ? hepsini merak ediyorum ? Genişletmek için tıklayın... Bir adalet mezunu olarak Terazi burcuyum? Boş zamanlarımda müzik dinler ya da yazarım. En sevdiğim hayvanlar kedi ve köpek. En sevdiğim çiçek ismi karanfil ve gül Zaafım var ama açıklayamıyorum ?
Artemis dediki: Iremin, Burcu? Boş zamanlarında yaptığı aktiviteler? En sevdiği hayvan? En sevdiği çiçek ismi? Zaafı var mıdır acaba ? hepsini merak ediyorum ? Genişletmek için tıklayın... Bir adalet mezunu olarak Terazi burcuyum? Boş zamanlarımda müzik dinler ya da yazarım. En sevdiğim hayvanlar kedi ve köpek. En sevdiğim çiçek ismi karanfil ve gül Zaafım var ama açıklayamıyorum ?
İreeem42 Özel Üye Özel üye 4 Hzr 2019 #28 AybüKe dediki: @Artemis in sorusundan esinlenerek hiç kalbin ve mantığın arasında sıkışıp kaldın mı? Genişletmek için tıklayın... Sınav konusunda pek çok kez kalbim ve mantığım arasında kaldım ama kalbimi dinleyecek gibiyim?
AybüKe dediki: @Artemis in sorusundan esinlenerek hiç kalbin ve mantığın arasında sıkışıp kaldın mı? Genişletmek için tıklayın... Sınav konusunda pek çok kez kalbim ve mantığım arasında kaldım ama kalbimi dinleyecek gibiyim?
İreeem42 Özel Üye Özel üye 4 Hzr 2019 #30 AybüKe dediki: Bir ekmek olsaydı arasına ne koyup yerdin onu? Genişletmek için tıklayın... Tost malzemeleri?
AybüKe dediki: Bir ekmek olsaydı arasına ne koyup yerdin onu? Genişletmek için tıklayın... Tost malzemeleri?