İreeem42 Özel Üye Özel üye 4 Hzr 2019 #32 dderya dediki: En sevdigin icecek nedir? Sana en cok huzur veren sey nedir? Genişletmek için tıklayın... En sevdiğim içecek sütlü köpüklü kahve. Bana en çok huzur veren şey yazmak ve müzik dinlemek? Hayırlı Bayramlar herkese??
dderya dediki: En sevdigin icecek nedir? Sana en cok huzur veren sey nedir? Genişletmek için tıklayın... En sevdiğim içecek sütlü köpüklü kahve. Bana en çok huzur veren şey yazmak ve müzik dinlemek? Hayırlı Bayramlar herkese??
İreeem42 Özel Üye Özel üye 4 Hzr 2019 #34 dderya dediki: Duygusal yonun mu mantiksal yonun mu on plandadir? Genişletmek için tıklayın... Duygular hep ön planda olmuştur benim için.
dderya dediki: Duygusal yonun mu mantiksal yonun mu on plandadir? Genişletmek için tıklayın... Duygular hep ön planda olmuştur benim için.
Artemis Özel Üye Özel üye 5 Hzr 2019 #35 Aşk senin için ne ifade ediyor? (sadece ikili bir ilişki olarak düşünme) ?
İreeem42 Özel Üye Özel üye 5 Hzr 2019 #36 Artemis dediki: Aşk senin için ne ifade ediyor? (sadece ikili bir ilişki olarak düşünme) ? Genişletmek için tıklayın... Aşk benim için pek bir şey ifade etmiyor açıkçası. Benim için önemli olan aşktan ziyade sevgi. Çünkü kimi seversen onu ailen sayarsın. En yakın arkadaşlara "kardeşim" demek bundan bence.?
Artemis dediki: Aşk senin için ne ifade ediyor? (sadece ikili bir ilişki olarak düşünme) ? Genişletmek için tıklayın... Aşk benim için pek bir şey ifade etmiyor açıkçası. Benim için önemli olan aşktan ziyade sevgi. Çünkü kimi seversen onu ailen sayarsın. En yakın arkadaşlara "kardeşim" demek bundan bence.?
İreeem42 Özel Üye Özel üye 5 Hzr 2019 #38 TeBeSSüm dediki: En cok birakmayi istedigin aliskanligin nedir? Genişletmek için tıklayın... Üşengeçliğim. Sırf bu yüzden yapmayı isteyipte yapamadığım pek çok aktivite var??
TeBeSSüm dediki: En cok birakmayi istedigin aliskanligin nedir? Genişletmek için tıklayın... Üşengeçliğim. Sırf bu yüzden yapmayı isteyipte yapamadığım pek çok aktivite var??
İreeem42 Özel Üye Özel üye 5 Hzr 2019 #40 Artemis dediki: İrem en çok hangi emojiyi sever ve kullanır? Genişletmek için tıklayın... Genellikle: ???
Artemis dediki: İrem en çok hangi emojiyi sever ve kullanır? Genişletmek için tıklayın... Genellikle: ???