Bugün Hayal Nasıl

HAYAL__

* kaLp gözüyLe *
Bugün belkilerle başladım güne...belki biraz daha uyumalıyım derken kuşlarım rahat bırakmadı maalesef... onları besledim bir tanesi biraz rahatsız fazla yemedi üzüldüm :( ama sonra yedi Allahtan az da olsa... Aynı Pazar telaşı
yarın ne giyilecek ne ütülenecek , yıkanacaklar yıkandı mı...Offf dedim ama yaptım :( elim mahküm... okul var . Kuşlarımla oynadım sonra öptüm öptüm kokladım mmmm missss... tamam güç depoladım :) savaşçı prenses gibi işe devam ... Uykum var ama uyuyamıyorum ....Herkes Pazar günü 12 den sonra kalkar ben 8 olmadan ayaktayım
kuşlarım sağolsun... 7 gün 24 saat iş olur mu ? olmaz demeyin benim işim 7 gün 24 saat maalesef ... önemli günler hafta sonu tatili , yıllık izin de yok .... Ama memnunum şikayetim yok ; Allah uzun ömürler versin sevdiklerim yanımda olsun yeter... Bu gün de diğer pazarlar gibi geçti Rutin değişmedi.. biraz bacaklarım sızlıyor o kadar ...sanırım yaşlanıyorum :P

Dünden kalan yorucu ve sıkıcı günden sonra bugün bir ödül gibi oldu.... Bugün tüm okullar yarıyıl tatiline girdi. Çocuklarda bir telaş bir telaş.. Kimileri sevindi, kimileri üzüldü :(...Benim için ise gurur verici bir gün dü. Büyük kuşum ilk Takdir ini aldı :) Mütemadiyen her dönem verdiğim ödüller e:( yeni bir tane daha eklendi tabi .. Sabahki eklem ağrılarımı bile unuttum...Rabbime çok şükür bugün de sağlık afiyet huzur ve keyif dolu bir gün dü...sevdiklerimle :)

Selammmm günlüğüm...Bugün güzel bir gündü... bütün gün dinlendim... hatta uzandım , şekerleme yaptım , resmen yere yapıştım :) mmmm dünün ayaklarıma kara sular inen yorgunluğundan sonra bugün çok güzel geldi.... Keyfim güzeldi... Ama tembelliğe de alıştım :) Allah tan annemler bende sabah çoook geç kalkmayı düşünüyorum.. eğer üşenmezsem kahvaltımı Boğaz ın güzell manzarası eşlğinde yapıcam... He bir de fotoğrafçılık kursundan hocamla konuştum... sanırım yarın makina almaya gidicez ... bundan sonra gittiğim her yerde flaşlar patlıycak :) yada arkamdan söylenen insanlar olacak ... Sanırım yarın çoook güzel bir gün olacak...

Selam günlüğümcümm :) Bugün karmakarışık bir gündü...Yani güzel bir gündü...ama aynı zamanda karakarışık tı...nasıl bilmiyorum ama öyle işte... İlk profesyonel fotoğraf makinamı aldım... Çok heyecanlıyım.. Kursta öğrendiklerimi uygulamaya başladım yavaş yavaş... Ve yarın bir çok fotoğraf çekmeyi düşünüyorum... Bismillahirrahmanirrahim ... inşallah başarılı olurum... Karmakarışıktı çünkü bir takım kararlar vermem gerek .... benim gibi kararsız biri için ise çoook zor bu...şimdilik oluruna bırakıcam... çünkü sıkılmak istemiorum... Bugün alışveriş te yaptım... kendime iki tane parfüm aldım parama kıyıp :) reklamlardaki gibi saçlarıma sıktım :) ama yanlarından geçerken kimse bayılmadı :D sadece biri önündeki adama çarptı , biri takıldı , biri de uludu :D Neyse bugünde böyle geçti kazasız belasız.. Rbbim herşeyin hayırlısını versin bana ve sevdiklerime ....

eee profesyonel makinanla çektiklerini bizlerle de paylaşırsın artık abla:):)
kuşların nasıl her şey yolunda mı

eee profesyonel makinanla çektiklerini bizlerle de paylaşırsın artık abla:):)
kuşların nasıl her şey yolunda mı

gÜNAYDIN Arazcmm :) İnşallah cnm :) hepsini paylaşıcam daha acemiyim tabi ama şimdiden koymak istyorum tabii ne kadar yol kat ettiğimi görme açısından :) Kuşlarım iyi biraz önce yolcu ettim :)

Geri