Bugün Hayal Nasıl

Bugün belkilerle başladım güne...belki biraz daha uyumalıyım derken kuşlarım rahat bırakmadı maalesef... onları besledim bir tanesi biraz rahatsız fazla yemedi üzüldüm :( ama sonra yedi Allahtan az da olsa... Aynı Pazar telaşı
yarın ne giyilecek ne ütülenecek , yıkanacaklar yıkandı mı...Offf dedim ama yaptım :( elim mahküm... okul var . Kuşlarımla oynadım sonra öptüm öptüm kokladım mmmm missss... tamam güç depoladım :) savaşçı prenses gibi işe devam ... Uykum var ama uyuyamıyorum ....Herkes Pazar günü 12 den sonra kalkar ben 8 olmadan ayaktayım
kuşlarım sağolsun... 7 gün 24 saat iş olur mu ? olmaz demeyin benim işim 7 gün 24 saat maalesef ... önemli günler hafta sonu tatili , yıllık izin de yok .... Ama memnunum şikayetim yok ; Allah uzun ömürler versin sevdiklerim yanımda olsun yeter... Bu gün de diğer pazarlar gibi geçti Rutin değişmedi.. biraz bacaklarım sızlıyor o kadar ...sanırım yaşlanıyorum :P

sorulmaz ama sordum gitti kaç yaşındasınız siz :))

Bugün HAYAL lerimin suya düştüğü bir gündü.. Şimdi günlükçüğüm ben evde otururken dedim ki hava güzel

gidiyim Boğaz da biraz fotoğraf çekiyim , sonra da Emirgan da bir çay içiyim ...Hemen hazırlandim ; İki saat içinde :v... sonraaa tam çıkıcammm telefon çaldı..Dişçimin sekreteri "bugün diş provası için gelmeniz gerekiyor" dedi Gittim elim mahkum tabii... Neyse işim bitti çıktım ... minübüse bindim ( bunu yazarken ara ara gülüyorum söyliim ;;Oherkes bana bakıyor tuaf tuaf ;;O Ben de niye bakıyorlar dedim kendi kendime ( Bu arada o bakanların ne kadar duyarsız olduğunu yazının sonunda anlayacaksınız) ... Sonra minübüsten indim Metrobüse doğru yürüdüm ... 100 metre sonra bir baktım ki ayağımda mavi mavi bir şeyler var....bir de ne göreyim :v
dişçide giydiğim galoşları ayağımda unutmamışım mı hahahah... =kop=kop=kop=kop kadının biri de demez mi

ta ben uyaracaktım siz gördünüz diye ... eve gelene kadar kendi kendime güldüm =kop=kop=kop=kop=kop... Bugün

bol kahkahalı bir gündü anlaşılacağı üzere... Ne diyiim sağ ve sağlıklıyım sevdiklerime bişey olmasın :) İyi rezil oldum ama bugün:vheheh

hahaha:D duyarsızlar elbette,ben olcaktım ki orda hemen söylerdim,annem yapardı bunu sıkça hastaneden çıkınca galoşlar ayakta :D:D

Rabbim beni seviyorr.. Hem de çokkk... :) Bana verdikleri için O na şükürler olsun.... Etrafıma baktıkça ne kadar şanslı olduğumu görüyorum... Her yönden :P.... Annemin dediği gibi "sen kalbini temiz tut Allah dualarını kabul eder" ... Ettiğim duaların hepsi kabul oldu... sanırım olmayacak dualara amin demediğim için... Hayatımda maddi olan hiç bir şeye önem vermedim...belki ihtyaç duymadığım eksikliğini hissetmedğim için... ama özenti bir insan olmadım... Olmazsa olmaz yoktur benim için.... ne varsa onunla yetinirim... Olanağım olsa da....abartılı markalardan alışveriş te neymiş... ben çaput giysem yakışır... Millet açlıktan ölüyor , çocuklar içecek süt bulamıyor... bir çantaya bir ton para veremem , bunu anlatıyorum çünkü... bununla öğünen çok yakın bir akrabam ile konuştum.. ve sonradan görmeliğin son noktasını gördümm...ve böyleleri de çocuk yetiştiriyor... Allah ıslah etsin...

Geri