Bugün Hayal Nasıl

Selam günlüğüm bugün bana nasılsın diye mi soruyorsun .. söyliim Hayal Kırıklığına uğramış , tabiri caizse başı kesilmiş bir tavuk gibi ne yöne gideceğini kime kimlere güveneceğini şaşırmış bir Hayal var bugün karşında... çok ama çok üzgün... Keşke demeyi sevmeyen ben bugün hep keşkeler doladım dilime... en çok da keşke birazcık da olsa gaddar olsaydım dedim kendi kendime...Yine de bir kahvenin kırk yıl hatırı ben de devam ederi kahveyi veren beni yerden yere vursa da... Ama hazmedemem yediremem kaldıramam... yine de ne edersem kendime ederim...
Ama sanırım bugünden sonra daha bir güvensiz olucam belki daha fazla temkinli yada daha fazla korkak.. ama iyi olmaktan insan olmaktan asla vazgeçmiycem... Güvendiğim dağlara kar yağsa bile... bugün sana gülücükler veremiyorum... çünkü bende de hiç kalmadı... inşallah bir dahaki sefere seni de kendimi de mutlu ederim..

Bugün Hayal daha iyi günlükçümm...yani en son karşılaşmamızda senin de moralini bozdum biliyorum...idare et :) bak bu ilk gülücüğüm... Bugün çok güzel geçti...kendime zaman ayırmayalı çok olmuştu... bugün kendimle ilgilendim... kuşlarımı yolcu ettim sonra kendimle ilgilenmeye koyuldum... önce kuaför tabii ki :) ihtyacım yoktu ama neyse :P oradan çıktıktan sonra alışveriş için AVM nin yolunu tuttum... çok kalabalıktı ... hava buz gibi olduğu için herkes kendini atmış oraya .... yolda çok üşüdüğüm için kendime bir kazak aldım... biraz pahalıydı ama gelecek sene de giyeceğim nasılsa... orada dişçi arkadaşımla karşılaştım biraz oturduk sohbet falan... sinemaya girip kendimi daha mutlu edecektim ama zaman geçti maalesef eve dönme saati geldi... artık sinema tiyatro nereye ise yarın... zaman bile benden yana olmuyor bazen :)...buna da şükür... He bir de p tesi ehliyet kursuna başlıycam... biraz bilsem de ehliyetim yok :( bir de arabayı ehliyetten önce mi sonra mı alayım karar veremedim... düşünme aşamasındayım... Hayırlısı ne ise o olsun Günlükçümm. :) Bak bugün sana bol bol gülücük verdim..şimdilik Hoş Kal

Selam günlükçüm :) Bugün çok iyiyim ... yarın bir fotoğraf sergisi var ve ayrıca seminer ona gidicem ... Ve yarın çok değer verdiğim bir arkadaşımla görüşüez :) sonra da eve gelicem kıyafet çantamı alıp hopp yüzmeye ... ama keyif için değil tamamen sağlık için :D Aaaa yeşil kafa gelmiş mucukss :) neyse yarın dolu dolu ve güzel bir gün olacak keyfim yerindeeee ... Heee bir de Ayın Konuğu Oldum günlükçümm ... harıl harıl soru cvplyorum Allah tan zor sorular değil :))) şimdilik Hoşçakal Gülücüklerin keyfini çıkar...

Hayat ,
şu klasik söz gibi, önce sınavı yapıp sonra öğretmeye devam eder; size rağmen, aldığınız tüm derslere rağmen ve verdiğiniz tüm sınavlara rağmen ; tuzaklarına çekmeye devam eder. Bu onun başarısıdır ; ki bu da sizin başarısızlığınıza denk gelir. Yine sınıfta kalmışsınızdır; ama üzülmeyin, ders hala devam edecektir. Hiç teneffüsü yoktur bu dersin ve çıkışı yoktur bu sınıfın;daha doğrusu size bu yanlışı belletmiştir hayat, büyük bir başarıyla. Ama ne olursa olsun doğrusu budur ; asla geriye bakmamak…

Pek iyi değilim Günlükçüm :( ne yazacağımı şaşırdım ... bugün güzeldi ama şu an içim pek iyi değil... Hani nasılım biliyor musun .. Hani ... hani annelerimizin evinde hiç kırmak istemeyip önemli günlerde kullandıkları değerli porselenler vardır ya... hani onlar her zaman kullanılmaz binde bir ama kullanıldığında ise mutlaka biri düşer kırılır... işte kullanmadığım duygularım gibi :( başka nasıl tarif edeceğimi bilemedim günlükçüm... porselenleri çıkarana kadar iyiydim aslında ... ama çıkardım ve içlerinden biri kırıldı... aslında çıkarmak istemiyorum , ama hayat bu engel olamıyorum işte...Eminim yarın daha iyi olucam... Tek isteğim artık beni üzen herşeyden herkesden uzak durmak .. inşallah başarırım bunu.. akşamdan önce konuşsaydık sana gülücük verirdim ama maalesef şu an yüzümde hiç kalmadı :(

Selam günlükçüm...Bugün iyi değilim... Çok yorgunum... Bitkinim...Parçalara ayrılmaktan gücüm kalmadı...OOOfff ... hem bedenen hem ruhen yorgun hissediyorum...... Bazen insanlardan sıkılıyorum... Herkesin saygıyı sevgiyi anlayışı değeri hak ettiğini düşünürüm ben yaşlı genç fakir zengin... hepsi değerlidir , çünkü insandır... hem Allah ın yarattığı varlığa ben nasıl değer vermem ki.. ama işte hepsi de bu değeri hak etmiyor.... Ozaman hiç çaba da sarfetmek gelmiyor içimden... hatta bu defa tam tersi hak ettikleri davranışı gösteriyorum...kesinlikle iyi olmamaya karar verdiğim günlerdeyim şu an... hatta kötü olucam , hak edene özellikle... Adam yerine koymuycam diyorum... Öyle yapınca iyi oluyorum ... Hayretler içeisindeyim .. zaten bedenim yorgun kuşlarımla ilgilenyorum ...bir de insnlığı hak etmeyen mahluklar gelip beni buluyor... Offf Yarabbim bana güç ver , ...Hiç iyi olmadığım bir gün...Fotoğraf bile çekmeye gidemedim ... hatta spor bile yapamadım günlerdir... Sanırım biraz da ondan bu kadar kötüyüm...Bu defa da gülücük yoK Günlük ...

Bugün çok üzgünüm... neden mi öncelikle Pc m bozuldu... kırıldı :( her ne ise artık yok... Ve de insanlar ne kadar acımazsız , insanlıktan nasinbini alamamış ve duygusuz dediğim bir gün... Tez canlı duygusal bir yapıya sahip olsam da olumsuzluklara karşı Rabbim bana sonsuz bir güç veriyor...bazen ben bile hayret ediyorum. Neyse pc m bozuldu fotoğraf çekmeye gidemedim ve ..... Bazen öyle bir kalabalığın içindeyım ki
ama serap sanki.. öyle bir kalabalık yoktur... işte öyleyim.. kalabalık yok sadece ben varım...

Bugün çok üzgünüm... neden mi öncelikle Pc m bozuldu... kırıldı :( her ne ise artık yok... Ve de insanlar ne kadar acımazsız , insanlıktan nasinbini alamamış ve duygusuz dediğim bir gün... Tez canlı duygusal bir yapıya sahip olsam da olumsuzluklara karşı Rabbim bana sonsuz bir güç veriyor...bazen ben bile hayret ediyorum. Neyse pc m bozuldu fotoğraf çekmeye gidemedim ve ..... Bazen öyle bir kalabalığın içindeyım ki
ama serap sanki.. öyle bir kalabalık yoktur... işte öyleyim.. kalabalık yok sadece ben varım...

En kötü yalnızlık kalabalık içindeki yalnızlık ..

Geri