Bugün Ne Giydin?

Kot pantolon tişört ve olmazsa olmazım havaların soğumaya başladığı günlerde giydiğim hırkalarımdan birisi. :P Onlar olmasa napardım. Bebeklerim benim. ;)

kırmızı siyah streç ekose pantolon, askılı siyah bluz, simli siyah converse. ve ben de yağmura yakalandım özendiğim o saçlar iğrenç oldu :d

Bugun ne giydim degil de surda bir ay sonra ne giyecem diye simdiden saskinliklar icinde bocaliyorum offf

Yok gülüm kış hazirliklari butun elbiselerim olmuyor artik eskidiler birazcik sanirim hepsini degistiricem kışa elbisem yok ondan yanii :D

Hıı anladımm o konudan ben de muzdaribim maaleseff. Bu yıl yetmişler modasına döndük galiba parıltılı parıltılı şeyler var hep hiç beğenmedim yeni sezon ürünlerini :d parıltı güzeldir ama her tarafım disko topu gibi olmamalı :d

Disko topu :D hahaha ben hep uzun kazak modelini takinirim opak coraplarla benim modam degismiyor.. Pariltiyi cikaran giysin yeni modalari

Sanki anneannemin annesinin gardrobundan alınmış gibi full simli kazaklar etekler falan var ya her mağazada aynı şeyler... bi daha alışverişe çıkarsam fotolarını çekip yeni sezon üreticilerini eleştireceğim burda :d

Mesajınızı yazın...
Geri