r0se Forum Onuru Özel üye 13 Eyl 2017 #1 Kural basit. Bildiğimiz bulmacalar gibi ben soracağım siz cevaplayacaksınız Kaç harfli olduğunu söyleyeceğim. 3. yanlış cevaptan sonra baş harfini vereceğim. İlkiyle başlayalım. Akdeniz Bölgesinde bir il. (5harfli) Cevaplandı: Hatay
Kural basit. Bildiğimiz bulmacalar gibi ben soracağım siz cevaplayacaksınız Kaç harfli olduğunu söyleyeceğim. 3. yanlış cevaptan sonra baş harfini vereceğim. İlkiyle başlayalım. Akdeniz Bölgesinde bir il. (5harfli) Cevaplandı: Hatay
r0se Forum Onuru Özel üye 15 Eyl 2017 #204 Bayram Şenakar dediki: Soru geliyor... Çekirdeği kırmak için ne gerekir? 8 harf Genişletmek için tıklayın... Ne çekirdeği bu nasıl soru Upvote 0 Downvote
Bayram Şenakar dediki: Soru geliyor... Çekirdeği kırmak için ne gerekir? 8 harf Genişletmek için tıklayın... Ne çekirdeği bu nasıl soru
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 15 Eyl 2017 #205 Bayram Şenakar dediki: Soru geliyor... Çekirdeği kırmak için ne gerekir? 8 harf Genişletmek için tıklayın... Kayisi cekirdegi mi Cevapliyorum patik mak Upvote 0 Downvote
Bayram Şenakar dediki: Soru geliyor... Çekirdeği kırmak için ne gerekir? 8 harf Genişletmek için tıklayın... Kayisi cekirdegi mi Cevapliyorum patik mak
Bayram Şenakar Katılımcı 15 Eyl 2017 #206 @TeBeSSüm Herhangi bir çekirdek... Cevap yanlış, hadi son 2 saatiniz. Sorunun cevabını 11:08'de vereceğim. Son düzenleme: 15 Eyl 2017 Upvote 0 Downvote
@TeBeSSüm Herhangi bir çekirdek... Cevap yanlış, hadi son 2 saatiniz. Sorunun cevabını 11:08'de vereceğim.
Bayram Şenakar Katılımcı 15 Eyl 2017 #207 Cevabı veriyorum : Çekirdek. Soru sorma hakkını @Emircan G. 'ye bırakıyorum. Upvote 0 Downvote
r0se Forum Onuru Özel üye 15 Eyl 2017 #208 En iyisi soruları ben sorayım eskisi gibi İyice saçma sapan kafadan sallama sorular geliyor Upvote 0 Downvote
r0se Forum Onuru Özel üye 15 Eyl 2017 #209 Açıktan açığa, herkesin gözü önünde, herkesin içinde, gizlemeden. (6Harfli) Cevaplandı: Alenen Upvote 0 Downvote