r0se Forum Onuru Özel üye 13 Eyl 2017 #1 Kural basit. Bildiğimiz bulmacalar gibi ben soracağım siz cevaplayacaksınız Kaç harfli olduğunu söyleyeceğim. 3. yanlış cevaptan sonra baş harfini vereceğim. İlkiyle başlayalım. Akdeniz Bölgesinde bir il. (5harfli) Cevaplandı: Hatay
Kural basit. Bildiğimiz bulmacalar gibi ben soracağım siz cevaplayacaksınız Kaç harfli olduğunu söyleyeceğim. 3. yanlış cevaptan sonra baş harfini vereceğim. İlkiyle başlayalım. Akdeniz Bölgesinde bir il. (5harfli) Cevaplandı: Hatay
r0se Forum Onuru Özel üye 15 Eyl 2017 #221 BeyzaTheHuntress dediki: Soruyu direk ''Beyaz renkli kireç taşı'' diye okuyasım geldi. Mermerdir bence. Genişletmek için tıklayın... Evet doğru Upvote 0 Downvote
BeyzaTheHuntress dediki: Soruyu direk ''Beyaz renkli kireç taşı'' diye okuyasım geldi. Mermerdir bence. Genişletmek için tıklayın... Evet doğru
r0se Forum Onuru Özel üye 15 Eyl 2017 #223 Türkiyeye ait en büyük ada (5Harfli) Cevaplandı: İmroz Son düzenleme: 15 Eyl 2017 Upvote 0 Downvote
r0se Forum Onuru Özel üye 15 Eyl 2017 #225 Emircan G. dediki: Gökçeada... Genişletmek için tıklayın... 5 harfli cevap aynı ama gökçeada değil Upvote 0 Downvote
Ethan Aktif 15 Eyl 2017 #226 Absent sen hiç AFK (Away from keyboard) olmuyor musun? Upvote 0 Downvote
r0se Forum Onuru Özel üye 15 Eyl 2017 #227 Kurt Wallander dediki: Absent sen hiç AFK (Away from keyboard) olmuyor musun? Genişletmek için tıklayın... Yeni girdim foruma Upvote 0 Downvote
Kurt Wallander dediki: Absent sen hiç AFK (Away from keyboard) olmuyor musun? Genişletmek için tıklayın... Yeni girdim foruma
Selim C. Selim Selimovic 15 Eyl 2017 #229 Sakız adası.. Türkiye'ye ait olması lazım.. Hani Yunan almadıysa diyorum yani.. Upvote 0 Downvote