r0se Forum Onuru Özel üye 13 Eyl 2017 #1 Kural basit. Bildiğimiz bulmacalar gibi ben soracağım siz cevaplayacaksınız Kaç harfli olduğunu söyleyeceğim. 3. yanlış cevaptan sonra baş harfini vereceğim. İlkiyle başlayalım. Akdeniz Bölgesinde bir il. (5harfli) Cevaplandı: Hatay
Kural basit. Bildiğimiz bulmacalar gibi ben soracağım siz cevaplayacaksınız Kaç harfli olduğunu söyleyeceğim. 3. yanlış cevaptan sonra baş harfini vereceğim. İlkiyle başlayalım. Akdeniz Bölgesinde bir il. (5harfli) Cevaplandı: Hatay
r0se Forum Onuru Özel üye 15 Eyl 2017 #211 Emircan G. dediki: Alenen? Genişletmek için tıklayın... Doğru cevap. Bulmaca sorusu soracaksan sorabilirsin. Upvote 0 Downvote
Emircan G. dediki: Alenen? Genişletmek için tıklayın... Doğru cevap. Bulmaca sorusu soracaksan sorabilirsin.
r0se Forum Onuru Özel üye 15 Eyl 2017 #213 1957 'de Sputnik 2 ile Sovyetler Birliği tarafından uzaya gönderilen köpeğin adı nedir? (5Harfli) Cevaplandı: Laika/Layka Upvote 0 Downvote
1957 'de Sputnik 2 ile Sovyetler Birliği tarafından uzaya gönderilen köpeğin adı nedir? (5Harfli) Cevaplandı: Laika/Layka
r0se Forum Onuru Özel üye 15 Eyl 2017 #217 BeyzaTheHuntress dediki: Laika mıydı öyle birşeydi. Genişletmek için tıklayın... Doğru cevap Upvote 0 Downvote
r0se Forum Onuru Özel üye 15 Eyl 2017 #218 Selim C. dediki: Sayko..? Genişletmek için tıklayın... Ben yokken sen sorabilirsin senin soruların mantıklı hiç değilse Upvote 0 Downvote
Selim C. dediki: Sayko..? Genişletmek için tıklayın... Ben yokken sen sorabilirsin senin soruların mantıklı hiç değilse
r0se Forum Onuru Özel üye 15 Eyl 2017 #219 Genellikle beyaz renkli ve damalısı da olan cilalanabilen billurlaşmış kireç taşı (6Harfli) Cevaplandı: Mermer Son düzenleme: 15 Eyl 2017 Upvote 0 Downvote
Genellikle beyaz renkli ve damalısı da olan cilalanabilen billurlaşmış kireç taşı (6Harfli) Cevaplandı: Mermer
BeyzaTheHuntress Aktif 15 Eyl 2017 #220 Soruyu direk ''Beyaz renkli kireç taşı'' diye okuyasım geldi. Mermerdir bence. Upvote 0 Downvote