r0se Forum Onuru Özel üye 13 Eyl 2017 #1 Kural basit. Bildiğimiz bulmacalar gibi ben soracağım siz cevaplayacaksınız Kaç harfli olduğunu söyleyeceğim. 3. yanlış cevaptan sonra baş harfini vereceğim. İlkiyle başlayalım. Akdeniz Bölgesinde bir il. (5harfli) Cevaplandı: Hatay
Kural basit. Bildiğimiz bulmacalar gibi ben soracağım siz cevaplayacaksınız Kaç harfli olduğunu söyleyeceğim. 3. yanlış cevaptan sonra baş harfini vereceğim. İlkiyle başlayalım. Akdeniz Bölgesinde bir il. (5harfli) Cevaplandı: Hatay
r0se Forum Onuru Özel üye 15 Eyl 2017 #232 Selim C. dediki: Saros Genişletmek için tıklayın... Nööö Upvote 0 Downvote
r0se Forum Onuru Özel üye 15 Eyl 2017 #234 Selim C. dediki: İmroz yazıyor..? Genişletmek için tıklayın... Evet soru sorma işini sana devrediyorum Upvote 0 Downvote
Selim C. dediki: İmroz yazıyor..? Genişletmek için tıklayın... Evet soru sorma işini sana devrediyorum
Selim C. Selim Selimovic 15 Eyl 2017 #235 Anadolu'da Türk hakimiyetinin kabul edildiği savaş.. (12 Harfli) Cevap: Miryokefalon Son düzenleme: 15 Eyl 2017 Upvote 0 Downvote