kelebek -ütopik- V.I.P 2 Tem 2006 #31 artık hayat dışardan izlediğim basit bir oyun değil,ben de senaryodayım artık. özledim..............................................
artık hayat dışardan izlediğim basit bir oyun değil,ben de senaryodayım artık. özledim..............................................
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 2 Tem 2006 #32 Özledim, hem de hiç kimsenin tahmin edemeyeceği kadar çok büyüktür özlemim. Sanki .........................
Özledim, hem de hiç kimsenin tahmin edemeyeceği kadar çok büyüktür özlemim. Sanki .........................
kelebek -ütopik- V.I.P 2 Tem 2006 #33 sanki özlem bir adım daha yaklaştırıyor sevenleri birbirine de uzaklıklar kısalırmı ki özlemekle bir kış akşamı...........................
sanki özlem bir adım daha yaklaştırıyor sevenleri birbirine de uzaklıklar kısalırmı ki özlemekle bir kış akşamı...........................
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 2 Tem 2006 #34 Bir kış akşamı farklı mıdır ki bir bahar akşamından. ....................................... olsa.
kelebek -ütopik- V.I.P 2 Tem 2006 #35 gece düşlerimde gördüğüm ulaşılmaz ama aslında mümkün olan hayallerim gerçek olsa. pencereme yağmur damlası vuruken...............................
gece düşlerimde gördüğüm ulaşılmaz ama aslında mümkün olan hayallerim gerçek olsa. pencereme yağmur damlası vuruken...............................
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 2 Tem 2006 #36 Pencereme yağmur damlası vuruken her damlanın seni anlattığını nerden bileceksin? Her cümle .......
kelebek -ütopik- V.I.P 2 Tem 2006 #37 her cümlede biraz sen, her yerde sen ağlamak.........................
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 2 Tem 2006 #38 Ağlamak güzeldir, dökülürken yaşlar gözünden sakın üzülme. Her yaşanan .....
kelebek -ütopik- V.I.P 2 Tem 2006 #39 her yaşanan hüzün bir yaş daha olgunlaştırırken hayata bir yaş daha yaşlanıyoruz sanki. dondurma...................................
her yaşanan hüzün bir yaş daha olgunlaştırırken hayata bir yaş daha yaşlanıyoruz sanki. dondurma...................................
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 2 Tem 2006 #40 Dondurma yeme kültürü diye bişey vardır, tıpkı forum kültürü gibi ))))) Bir anda........