kelebek -ütopik- V.I.P 2 Tem 2006 #51 sonsuzluk gibi geliyor herşey,hiç bitmesin istiorum. sensiz olmak...............
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 2 Tem 2006 #52 Sensiz olmak, hayatın anlamını yitirmesi demek. Bir yudum ......
kelebek -ütopik- V.I.P 2 Tem 2006 #53 bir yudum sevgi içebilmek için binlerce kilometre yol gidilir güneş doğunca......................
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 2 Tem 2006 #54 Güneş doğunca içimde de yeni umutlar doğarmı ki? İmkansız ............
kelebek -ütopik- V.I.P 2 Tem 2006 #55 imkansız olması mıdır acaba bizi imkansıza çeken yoksa hep imkansız olanlar mı sevilir yaşadığım...........................
imkansız olması mıdır acaba bizi imkansıza çeken yoksa hep imkansız olanlar mı sevilir yaşadığım...........................
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 2 Tem 2006 #56 Yaşadığım her an benim için değerlidir. Arkamda bıraktıklarım ......
kelebek -ütopik- V.I.P 3 Tem 2006 #57 arkamda bıraktıklarım benim için gözyaşı döksün istemiorum,yüzlerde tebessümle hatırlanıyım. acı biber......................................
arkamda bıraktıklarım benim için gözyaşı döksün istemiorum,yüzlerde tebessümle hatırlanıyım. acı biber......................................
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 3 Tem 2006 #58 Acı biber ile hayat kıyaslanmalı mı sizce? Geceler .......
cırcırböcee V.I.P V.I.P 3 Tem 2006 #59 geceler uzun kasvetli ve gözyaşı benim için sen yokken yağmur...