YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 6 Tem 2006 #81 Bu gece hiç bitmesin son tahlilde ))) Suda yansıyan .....
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 6 Tem 2006 #82 uykusuzluk yorgunluk giderici d...........
kelebek -ütopik- V.I.P 6 Tem 2006 #83 suda yansıyan siluetini görünce gerçekten çok özlediğimi hissettim sana dair..............
GitarisT Üye 9 Tem 2006 #84 Sana dair ne varsa yüreğimde taşımak mutlu ediyor beni. Aşk ..........................
kelebek -ütopik- V.I.P 9 Tem 2006 #85 aşk senin gibilerin anlayamayacağı ve tadamayacağı kadar farklı bi lezzettir görmek..........
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 9 Tem 2006 #86 Görmek isterdim, gerçekler bu kadar acımasız olmasa. Yıldızlar .....
kelebek -ütopik- V.I.P 10 Tem 2006 #87 yıldızlar mı uzaklaşıyordu dünyaya yoksa biz mi uzaklaşıyorduk dünyadan bu gece son.....................
yıldızlar mı uzaklaşıyordu dünyaya yoksa biz mi uzaklaşıyorduk dünyadan bu gece son.....................
kelebek -ütopik- V.I.P 10 Tem 2006 #89 yarınlar umut dolu olursa umut etmek çekilir olur hiçbir..................
cırcırböcee V.I.P V.I.P 10 Tem 2006 #90 hiç bir şeyde gözüm yok sen yanımda ol,yeter kapkaranlık odama mehtap gibi dol yeter ruhum...