kelebek -ütopik- V.I.P 6 Tem 2006 #73 sabah ise yeni doğan güneşle beraber yeni ümitler doğarmı ki içimizde. ağlamak.................
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 6 Tem 2006 #74 Ağlamak için hiç nedenin olmaz umarım. Geceler boyu ...
kelebek -ütopik- V.I.P 6 Tem 2006 #75 geceler boyu düşüncelerin beyninin duvarlarını tırmalamaya basladığında yüreğindeki ümide kulak ver ki çıkmaza düşmeyesin sevda biz özgecandır.............................
geceler boyu düşüncelerin beyninin duvarlarını tırmalamaya basladığında yüreğindeki ümide kulak ver ki çıkmaza düşmeyesin sevda biz özgecandır.............................
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 6 Tem 2006 #76 Sevda bir özgecandır, yaşanması ve yaşatılması gereken. Ne zaman ........... orda ........ görüyorum.
Sevda bir özgecandır, yaşanması ve yaşatılması gereken. Ne zaman ........... orda ........ görüyorum.
kelebek -ütopik- V.I.P 6 Tem 2006 #77 ne zaman seni orda görsem yüreğimi de yanında görüorum yağmurda elele...............
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 6 Tem 2006 #78 YAğmurda elele dolaşırken aklımdan neler geçtğini bilemezsin. Bir yudum ....
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 6 Tem 2006 #79 sevda bana 2 cumleden birsey söyle sey söyle
kelebek -ütopik- V.I.P 6 Tem 2006 #80 bir yudum mutluluktu yüreklerimizi dolduran,ve sonra içimize sığmayıp gözlerimizden taşan. be gece............
bir yudum mutluluktu yüreklerimizi dolduran,ve sonra içimize sığmayıp gözlerimizden taşan. be gece............