Dalga'lı Günler...(~~DaLgA~~'nın Defteri)

AH CANIIIMM...
Ne kadar özlemişim forumu... Hazırlık sınıfına başladım... Başlamamla beraber, neyse baştan anlatayım.
Okulun ilk günü. Okulda ÇÖMEZiz. sınıf sırasına girdim. Gökçe beni kapıda karşıladı, daha doğrusu üstüme atladı.
Öğretmenler ve okulun kıdemlileri bize şöööyle bir baktı, onların müşfik(!) bakışları altında sıramıza yerleştik. Tabi ilk olayın etkisiyle, gülmekten kıpkırmızı olduk. Her neyse törenimiz bitti, sınıflara dağılırken 12. sınıflarla beraber okula sızıp dolaplarımızı bulduk. Gerçi 13S (sosyal bilimler13. sınıflar) bizi fark ettiyse de çaktırmadılar :)
Sınıfımıza girdiğimizde her yer kapılmış,en önde 2 kişilik sıra kalmıştı. Hayır bu bizim için daha iyidi ama,sıranın sandalyeleri yoktu. Ve biz 10 dakika boyunca sınıfın köşesinde sandalyelerimizi bekledik. Kendimizi görücüye çıkmış gibi hissediyorduk... Ve bu durumun etkisiyle daha fazla gülüyorduk... Neyse ki rengimiz kırmızıdan mora dönmeden önce sandalyeler geldide oturduk. Öyle yani tüm hafta böyle geçti... Ha unutmadan tüm teneffüslerde tıkındık yane ;;)
Yorumlarınızı bekler,keyifli forumlar dilerim efenim :)

Ama hazırlık 12. sınıftan nasıl başlıyor onu anlamadım :D
lise 1 normalde 9. sınıftan başlamıyormu :)
yoksa ben mi çok geride kaldım okul sistemimi değişti :D

hayır...
anladım neden soruğunu da
biz okula büyük sınıflarla beraber daldık
ben sosyal bilimler okuyorum bizim okul kolej, fen sosyal ve anadolu liseleri beraber yani aynı okuldayız
biz okulun fen bölümünün 12 sınıflarıyla okula daldık, ve bizi sosyal son sınıflar farketti :)

Geri