Dalga'lı Günler...(~~DaLgA~~'nın Defteri)

evet aynen... gerçi gökçe olur da ben eğlenmezmiyim :P
bu arada yarın yine gökçeyle buluşucaz...
akşam günlüğe yazacağım neler olduğunu ;;)

Eveeett...
Öncelikle Gökçeyle buluşmamız ilk kez olaysız geçti...DEMEK İSTERDİM AMA NE YAZIK Kİ BİR DOLU OLAY YAŞADIK!
Perşembe günü sinemaya gittik. Binamızda oturan, eskiden benden hoşlanan(hatta 14 şubatta çiçek geldiydi :P) ve şuan da benden hoşlanıyor olmasını istediğim Baturalp'çiğimle burun buruna geldik. Hemde daha sinemaya giremeden.
Aslında iyi oldu. Çünkü normalde ne zaman karşılaşsak; üstümde en pasaklı ve en salaş giysilerim oluyor ve bir dünya sakarlık yapıyorum. Oysa perşembe günü; üzerimde LCW'den alınmış gül kurusu imzalı bir bluz, beyaz streç bir kot ve altıma gül kurusu topuklu ayakkabı vardı. Ve saçlarımı şekillendirip bol bol parfüm sıkmıştım. Bir bakış atıp kaçtım. Evet resmen kaçtım. Çünkü... ne bileyim içim garip oluyor onu görünce.
Neyse sinemaya girdik. Girerken ayağım takıldı ve beyaz ekranın önünde Gökçeyle beraber yere yuvarlandım ;;)
Film bitti Mc Donalds'a çıktık. Orda da Baturalp'in annesi Zeynep teyzeyle karşılaştık. Kendisi beni çok sever. Annemde Baturalp'i çok sever. Ve birbirimize karşı boş olmadığımızı bilirler :)
Neyse... Hamburgerimi düşmekten son anda kurtaran Gökçe günün yıldızıydı benim için...
Ve günün sonunda... D&R'a girdik ve ordada Baturalp'le karşılaştık ama ben görmemiş gibi yaptım :v
Gökçe hanımın dediğine göre arkamdan bakmışlar arkadaşlarıyla :)
Yorumlarınızı bekliyorum...

ya biz bir ara çıktık...
yani 11 yıldır arkadaşız
arkadaştık
arkadaşlıktan terfi edelim artık...
duyuyomusuun batuuuu!
(delirdim pardon :P)

Kusura bakma canım işim vardı geç okudum biraz.
Umarım bu baturalp üzmez seni :D
Sen yinede dediğin gibi fazla yüz verme sonrada üzülme :P

bende öyle düşünüyorum
bir açılsa herşey güzelleşecek ama...
eğer beni sevdiğine emin olsam çıkma teklifi edicem ama...
yani gocunmam ben ama beni sevmiyosa :/

Geri