Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 8 Ekm 2011 #31 Sen teklif etme boşver. Gelecekse ondan gelsin yoksa düşünme bile
~~DaLgA~~ Üye 8 Ekm 2011 #32 ya ama cidden çocuk 3 14 şubat üst üste çiçek yolladı ve annelerde çıkmamızı istiyo keşke ah keşke...
ya ama cidden çocuk 3 14 şubat üst üste çiçek yolladı ve annelerde çıkmamızı istiyo keşke ah keşke...
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 8 Ekm 2011 #33 14 şubatta çiçek yolladıysa yani bi teklif etmediği kalmış onuda yapar bu şubatta olur mu olur sen hazırlık ol
14 şubatta çiçek yolladıysa yani bi teklif etmediği kalmış onuda yapar bu şubatta olur mu olur sen hazırlık ol
~~DaLgA~~ Üye 8 Ekm 2011 #34 hadi hayırlısı... bu arada avatarıma kendi resmimi koydumm ablacıklarım beni görsün diye beğendinmi bu sefer shop yapmaadım ;
hadi hayırlısı... bu arada avatarıma kendi resmimi koydumm ablacıklarım beni görsün diye beğendinmi bu sefer shop yapmaadım ;
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 8 Ekm 2011 #35 resim görüntüsü uzak ama uzaktan anlamaya çalıştığım kadarıyla şirin görünüyorsun belki yakınınıda görürüz daha sonra benim şimdi yatmam lazım yarın çok işim var. kendine iyi bak tatlım
resim görüntüsü uzak ama uzaktan anlamaya çalıştığım kadarıyla şirin görünüyorsun belki yakınınıda görürüz daha sonra benim şimdi yatmam lazım yarın çok işim var. kendine iyi bak tatlım
~~DaLgA~~ Üye 8 Ekm 2011 #36 tamam canım görüşürüz bende gece çözünürlükleriyle uğraşıyım yarın yakından görürsünüz ;