Deli Kızın Hikayesi

Kışın yorgunluğundan öyle bir çıktım ki, köyden kente inip kabak çiçeği gibi açılan ve ufo gören masum köylüye döndüm. Madem 1 mayıs işçi ve emekçi bayramı geliyor deyip aradaki 2 günün boş olması ve kalan iki günü de kendi fetvamla tatil edip müthiş kafa dağıtım operasyonundan sonra anneler gününü 1 hafta farkla ıskaladığımı fark ettim.
Atalarımız demiş ki : "Fala inanma, falsız kalma" (Hakketen atalar mı demiş? :P )... Neyse efenim, atalara uyalım deyip trip attığım Türkan ablamdan sonra, Güneş Beyefendiye transfer oldum :P... Müthiş bir stres atma aracı ya... Ama buna inanıp ağlayanlara daha bir gülüyorum... Allah'tan akıl fikir isteyeceğim bunlara ama yok arkadaş, o kadar büyük bir dilekte bulunamam...
Vesselam yaşasın anneler günü :) (Konuyu pis değişirim)... Geçen sene tam o günde orada olamadığım için çok feci üzülmüştüm ya :( Bugün beynimin odalarında dolanan tilkiye uydum ve ufak bir şeytan dürtmesi olacakki kendimi bilet parası öderken hatırlıyorum :)... Bizimkilere söylemeyip sürpriz yapacağım ama bir de gidermişim ve evde olmayıp Mersin'e giderlermiş :D İşte buna gülerim be günlük :D:D

Buz gibi kışın gitmesinden mütevellit sanırsam kış depresyonundan çıkmış bulunmaktayım... Zaten ufak bir memleket kaçamağı olmuştu ki tam bir ilaç geldi... Anneler gününü 1 hafta ara ile ıskalayınca üzülmüştüm ki Cuma günü birden okuldan gelince bir sürpriz yapayım da tekrar gideyim deyip, 36 saat kalacağım yer için 45 saat yolu göze aldım... Annemle beraber, tüm çevrem ufak çaplı bir şok yaşamadı değil... Ama arada bir böyle delilikler yapmak iyidir. Hani düşününce, değdi be? diye sorduğumda, cevap net abi... KESİNLİKLE...
Geliş bombasını patlattım... Dua edin ki, bizim AdanaDemisSpor 1. lige çıksın. Hatta çıkmasına gerek yok, şampiyonluk maçını pazar günü yaptığı an yine oradayım :) Artık çıkarsa süper lige ne ala seviniriz... Yok çıkmadı mı nabalım... Kader, kısmet, hatta klasik bahane bulma mekanizmamızı çalıştırıp, "Yaee zaten hakem maçı sattı" gibi klasik tekerlemelerle geçiştiririz...
Gidişim biraz rahattı. bomboş bir otobüste dilediğin yerde uyumak ne rahatmış ya. Bütün otobüs fosura bağlamış gittik valla... Mola da bir uyanıp sigara yakıp, pııır otobüse uyumaya devam :) Ama muavin sinir etmedi de değil. Abi bana neden ya muavin ya şoför asılır anlamadım ki? Artık kaderime razı olmam falan mı lazım nedir, anlamadım ki? Demek ki vasfiye teyze gibi, napacaann bee çocuum... Sana da bunlar bakıyor... Mecbuuuuur deyip, sineye çekmek lazımmış :) Hayır terslesen, ayıp, terslemesen de yüz veriyor oluyor... Leen Türkiye'de kadın olmak zormuş hee cidden... Sonunda katılacam ukraynalı Femen ablalara o eylem senin bu eylem benim, mis gibi geçinip gidecem de onlar bile beni görünce grubu fesheder yani. O kadar da şanslıyımdır kahretsin...
Dönüşler benim için hep arkamda bıraktıklarım için hüzünlüdür ki, ilk kez çabuk geçti... Yanımda 3 5 sayfası okunmuş bir Kürk Mantolu Madonna vardı. Bari okuyayım dedim ki, okuyuş o okuyuş patladı gitti :D İlk kez yani allah2ım eve gelmeden bitsin şu roman dualarına başladım :) Harbiden adam yazmış ya... Yıllardır beni o kadar etkileyen bir roman okumamıştım... Yani etkilerdi de kitabı bitirince etki geçerdi... 1 gün etkisi sürdü bunun... Demek ki bu iyi bişiiiy :P
Yoksa, yoksa, bilmeden aşık mı oldum şekerim ben, bu roman beni bu kadar etkiledi? Yok, yok olsam herhalde haberim olurdu :)
Neyse saçmaladım, 1 sigara içeyim...

Hım hımm diyerek okudum kadere bak seeeenn :D Kürk Mantolunun bende birkaç sayfasına bakmıştım hatta övünmek gibi olmasın tel mi tablet mi olmayan cihazımda hazır ekitap olarak :D Okusam mı naapsam bilemedim :D

Hım hımm diyerek okudum kadere bak seeeenn :D Kürk Mantolunun bende birkaç sayfasına bakmıştım hatta övünmek gibi olmasın tel mi tablet mi olmayan cihazımda hazır ekitap olarak :D Okusam mı naapsam bilemedim :D

Tavsiye ederim... Başları biraz sıkıcı ama Meşhur Raif efendinin hikayesine geçince bir solukta bitiyor :)

Bir karalayıp çıkacaktım :P
Allah'ım ne kadar yorucu bir gündü ya. Daha doğrusu günün üzerine çamur fırlatıp, kendi yorgunluğumu bertaraf etmeyeyim. Eh yaşlandık haliyle, bünye eskisi gibi değil. Bu sene evi taşıdığımdan beri görmediğim muhterem ayaklı gazete teyzemi bugün görmüş olmanın verdiği kıvançla tuttuk okul yolunu... Hayır şekerim, bu teyzem neyin kafasını yaşıyor anlamadım =BB Evimin duvar rengine kadar sorgu-sual yaptı... Beğenmediysen söyleyeyim ev sahibime de değiştirsin diyecektim bir ara ama neyse kızım... Şimdi cici kız çizgimden çıkmayayım dedim... Malum uyuz olduğum bir sıfatta olsa yapıştı üzerime şu "Hoca Hanım".... Üfürecem hepsine sonunda o olacak ama dedim ya cici kız çizgimden kaymak istemiyorum....
Önümüzde kocaman bir 19 mayıs olmasından ötürü hazırlıklar tam gaz devam ediyor. Hayır yani anlamadığım her sene aynı öğrenci, aynı horonu oynuyor da ne telaşa veriyorsunuz çevreyi :)... Ben bile izleye izleye öğrendim be oynamayı :).... Yorucu gündü azizim yorucu... Daha eve dönerken sağ yanımdaki şeytan face gibi dürttü... "Pişt, 2 tane alıp içsek be şekerim?"... Zaten vaziyet-i bünyem şeytana uymak için bilinçaltımdan bahaneler üretiyor... Uyduk şeytana, tuttuk büfenin yolunu... Tipimde bir bozukluk var benim, karar verdim bugün... 2 tane aldık abiciğim yetmiyor mu? Büfeci amcam şöyle bir bakıp, "Hocam 2 tane de yetecek mi ya?" demez mi? Başladım gülmeye... Abiciğim tipimde bir ayyaş havası mı sezdin?... Neyseki tanıdık büfe bol bol takılabiliyoruz... Vaar tipimde bir anormallik ama ayna karşısına geçip geçip bakıyorum da noksanı bulamadım.... Tamam boydan yeterince noksanım da yani o herkeste var arkidiş... 3 ay peşimden koşup, mesaja boğan adamın iltifatı bile "Senden çok etkilendim, psikopata benzer bir tipim var" olduysa demek ki zorlamamak lazım var bir anormallik bende...
Bak efkarlandım ya :( Amcam doğru demiş, 2 tane yetmez be hocam.... :) 3. olsa keşke :P

Moralim çok bozuk yea :(
İlk yarıyı 1-0 yenik kapattık iyi mi :( Tamam bu işin Manisası da var da... Yani hakemciğim, o kadar taraftara anneni anımsatmana değdi mi yani? Hey maşallah yerden kalkmıyor manisa...
Ne uğursuz bir gün geçiyorum ya ben. Sabahtan beri bir kara buluttur dolanıyor. Müthiş bir 19 Mayıs Bayramına gideceğimi ümit edip, giyinip Ne süslendim ki yolda geçirdiğim süre, törendeki süreden daha fazlaydı... Yani ya yapmayın arkadaş, ya da hakkını vererek yapın... Poponuzu koyduğunuz o protokolleri Atatürk'e borçlu iken, bu kadar sönük bir kutlamayla mı teşekkür ediyorsunuz? Aman bee... Gitmedi kara bulut gitmedi...
Eve gelip müzik dinleyeyim derken çat diye gelen "Ben evlendim" mesajı... Ne bu yani? Görende çok fırtınalı bir aşk yaşadık sanıp, bana nispet yapıyor sanacak... İyi haber etseydin gelip çeyreğimi takardım da sonra beyfendinin kendisinden hala bir haber alınamıyor... Allah'ım tamam topluma göre biraz değişik bir tip olabilirim ama her tuttuğun cinsi de bana yollamasan artık? Şöyle beyin ölümü gerçekleşmemiş, zeki bir adam istiyorum. Çok mu yani?
Amannn neyse... İkinci yarı başlıyor. Belki gol atarız da neşem yerine gelir. Yoksa yalan dünyadaki tipleme gibi "Bitmiyorrr bu gün, bitmiyorr"'a bağlayacağım :)

Geri