Deli Kızın Hikayesi

Bizim evde sevgililer gününden anlayan pek olmaz bu açıdan rahatım :D
Dışarıda çıkmadıgım ve evde olmadığım için hiç böyle tasam yok tabi yaşta yeterli olgunlukta olmadığı için şakada yapan yok :zip

Gerçekten günlük okutucu.. severek okuyorum günlğünü takipçisiyim :)

Kendimi sevgililer gününe adadım gece 12 ye kadar tek konum "Sevgililer Günü" dür. Ah bir de şu olaya şu yaşlı teyse girseydi ki :D Hatta girmemiş olmasına şaşırdım diyebilirim emin ol onunla rastlasan asıl cümbüş o zaman kopardı :D

Yok yok haftada bir görmek güzel
zaten haftaya annem burada yine bütün ilcenin dedikodularini getirir.
hayır anlamadim annemle kanka oldular :-) şu şöyle yapmış bu böyle yapmış annemde yazık rockçı gençlik gibi kafa sallıyor :-) bir gün dicem teyze iyi hoşda bak dediğin isimleri biz bilmiyoruz diye

Ben o konuda şanslıyım allahtan :-)
arkadaş grubumun hala yüzde 90ı bekar :-) yüzde 60ının sevgilisi yok
ama ah şu azınlık kısmı yok mu işte başımıza ne geliyorsa onlardan geliyor

Zaten sevgililer günü ne ki kapitalist düzenin hediye dayatması
(buna sevgilisi olmayan kız sendromu diyoruz:-) hele bir sevgilim olsun ve 14 şubatta hediye almasin kafasını diğer 14 şubata kadar öyle bir itina ile ütülerim ki adam artık kesin deve keser )

Zaten sevgililer günü ne ki kapitalist düzenin hediye dayatması
(buna sevgilisi olmayan kız sendromu diyoruz:-) hele bir sevgilim olsun ve 14 şubatta hediye almasin kafasını diğer 14 şubata kadar öyle bir itina ile ütülerim ki adam artık kesin deve keser )

Birde ısrarla aralıksız söylenen ve söylenmesi beklenen seni seviyorumlar var vıcık vıcık =)

Geri