Deli Kızın Hikayesi

Sevgili günlük bugün 15.02.2012 (dün yapmamıştım karışmasın tarih atalım)
bugün çok sevinçli uyandım çünkü neden zumre toplantısı için rize merkeze yani medeniyete gidecem :-) ilk saat derse girdikten sonra müdür yardımcısı odasında yasaklanmamis internet hattinin dolu dolu tadını çıkararak vurdun facein dibine. yani gören derki bu kız hayatında hiç face görmemiş. bizim 2 taze fidanı birbirine yapma düşüncem son surat devam ederken olaya nerden girebilirim planlarımı düşünmeye başladım. aslında başta bana güvenende hata demi? demezler mi yaa adama çok biliyorsan kendine yapsana bir tane diye -) neyse günlük sana hiç demiş miydim felsefeyi ve felsefecileri seviyorum diye? o zaman duy şimdi... en kısa zümreler hep bizim çünkü biz yarım saat düşünür 2 dakika konusuruz :-) 1de başlayan zümreyi 2.30da bitirecektik ama diğer zümrelere nispet yapıyor bu deliler demesinler diye 3e erteledik. bu arada üniversite sınıf arkadaşım olan zatida gördüm. ilk gördüğümde aşıkım buralara raprap sesleriyle dolanıp anlam vermediğim adam şimdi benim gibi buralardan kaçış planı yapıyor. kahretsin yaa ben demiştim. ayy neyse bu sözü kullanmayı hiç sevmem :-) bu arada bizim taze fidanı birbirine yapma işi yattı günlük maalesef aralarından birinin sevgilisi varmış. neyse artık başka bahara.
akşam çaya davetliydik kızların hepsi 3 koca eskitmis kız edasıyla muhabbet ederken ben saf da hayatın tek sorunu yüzde çıkan sivilce olan ergen edasıyla espiri falan patlatıyorum. sanırım ben hiç ev kadını muhabbetleri yapamıcam bünyeye ters abi ne yapalım :-)

Ah bu felsefik anlatım yöntemleri yok mu :P yarım saat düşürüp lafı oturtmalarına karşıyım abi :D Şu kavuşturma olayı nasıl ya siz ikisinin bilgisi dışında mı kumpası kurmuştunuz ki sonradan birinin sevgilisinin olduğu çıkıyo ortaya :D Hem facenin derinliklerinde dolanıp hem cerez grupta olmamak ne yaman çelişkidir böyle felsefe_miiiiii :D

Bu işi en kısa zamanda müdür yardımcısı faceinde halledecem yorumsuz :-) çirkinliğimi bütün çerez ile paylasmaya hazırım artık ve bu arada evet ikisinin haberi yoktu :-) bilmeden sevgili olacaktı ama yattı o iş :-(
ikinizede çok teşekkür ediyorum arkadaşlar

Bir yazıp kaçayım dedim saygıdeğer günlük... :)
Bir insanın yazısından moralinin nasıl olduğu anlaşılır mı? İlginç bir şey gerçekten. Pazar alışverişi yapayım dedim yan ilçeye bir geçiverdim face e mesaj falan gelmiş mi diye bakarken bir arkadaş naber falan yazdı o anda. Ehh haliyle alışverişte olduğum için geçiştirdim. İyidir eh ne olsun hii hoo höö fena değil derken pat diye bir yazı. Canın mı sıkkın? Yoo diyorum ama nedense ben her hayır dediğimde bunu karşı taraf hep "yok yok yeme bizi var bir şey" modunda algılıyor. Haydaaaa... Şimdi gel de inandır diye düşünürken birden sağ yanımdan kafa uzatan şeytan, "Kendini inandırmak zorunda mısın? Salla gitsin" dedi. Vallahi aslında o kadar güzel dedi ki, bende uyu verdim birden ona :( (Fena da olmadı. Arada bir uymak lazım...)

Hayatımda en gıcık olduğum kız modeli, "Ayy ben masumum ya, ev kızıyım yaaa, ayy evcimenim yaa..." diye muhabbetler eden kızlardır. Abi benim başıma ne geldiyse bu saflardan geldi. Bırak şu iyilik meleği ayaklarını Allah aşkına. Hepimizi suya götürsen dönüşte birde 5 litrelik damacana aldırırsın... O değil de hayır anlamıyorum biz neyiz? Anamız bizi sokakta doğurmadı ya! Zaten hep şu dilimden kaybediyorum :( Gören abbooov bu kız 56 koca 128 erkek arkadaş 1453 flört bırakmış der ama Tövbe haşa yalan valla... Sadece "Ayy ben evcilim yaa" muhabbetleri yapmıyorum. Hem evcil ne yaa Töbe yarabbi! köpek niyetine seni mi besliyor ailen dicem ama denmiyor ki pat diye milletin suratına karşı.

Yoldayken arkadaşımla konuştum uzun uzun. Öküz aday eniştenin yaptığı 14 şubat acurluğunu anlattı. Bazen bu erkekleri hiç anlamıyorum. Nasıl işleyen bir mekanizmaları var çözmek imkansız. Ehh bee enişte 14 şubat bee bir takvime bak yahuu. Elde parktan yolma çiçekle gelip kuru kuru iyi 14 şubatlar diyip bilgisayar başında oyun oynamaya geçilmez ki kardeşim. Yuh diyor ve protesto ediyorum seni... (Zaten kulaklarını epey bir çınlattık, 1 eksik 1 fazla fark yaratmaz...)

Bugün yeni bir zaman kavramı öğrendim. Genellikle ne zaman hareket edecek bu araç denildiğinde cevap bellidir. "1 saat sonra 5 dakika sonra falan filan" ama buradaki zaman farklı "araç dolunca kalkıcaz" Hymmm ilginç...

Evden çıkmadan önce Akbank'ın paraları saç saç reklamını izleyip çıkınca gaza geldim çektiğim maaşın 3te 2sini saç saç saç yaptım. Kredi kartına bozuk olmayınca aylık ödemeden 15 Tl fazla yatırınca durur muyum hiç? Madem fazla yatırdım gireyim de bankaya hava atayım dedim ve daldım bankaya. Kart kullanıcıları olarak arsız bir toplum olduğumuzu düşünüyorum. Heytt dağılın ulen edasıyla içeri girdikten sonra kartımı yükseltin bakışı atınca üst kata yönlendirdiler. Burada bankaların işleyişini de anlamadım. Normal yurdum bankası gibi işlemiyor. Numara alıyorsun ama müşteriler karadenizli olup olmamalarına göre sıraya konuluyor diye bir his oluşmaya başladı içimde. Elimde sıra bekliyorum ama herkes benden önce işlemini yapıyor(güya kart çekimi yapıp kendimizi bankanın özel müşterisi hissediyoruz pehh) ve ilginç ki numara işlemiyor adam tek tek anons geçiyor. Ooo Ayşe abla gel gel, Mehmet beylerde burdaymış... Abi noluyoo?? Birazdan gelin damat çıkacakta çeyrek mi takacaz benim haberim yok. Tam 127 derecelik açıyla bankacıya bakıp önüme geçen teyze için içimden saydırıyordum ki bir anda adamın abidik gubidik hareketler yaptığını fark ettim. Püüüüü ahlaksız... Gözüm dalmış ve teyzeye saydırıyorum karşımda ne kur yapıyon. Elindeki yüzükten utan yahu. (Erkekler neden biri onlara baktığında Murat Boz havasına girerler ki? Gözümüz daldı yani. Hayır gözü dalan da benim lan, Adriana Lima değil ki. Ne bu havalar yani) Neyse gelelim konuya. Sıra bana geldi :) Ben bu haksızlığa boyun eğer miyim? Cıksssssss... Herifte nasıl bir açık yakalasam da bassam bam teline derken (işte tam burada Allah'ım sana çok teşekkür ediyorum, biliyorum seviyorsun bu kulunu :) ) adamın yanağında bir tükenmez kalem çizgisi gördüm. (Yani kaba olacak pardon günlük ama kıçın ayrı başın oynarsa çizersin yüzünü gözünü tabi) Başladım çizgiye bakmaya, adam form veriyor dolduruyorum kartı alıp bilgisayara girerken hala gözüm o çizgide derken işlem bitti. (Nasıl gıcık baktıysam adam işlemi 2 dakikada bitirdi. Kalksın gitsin deli manyak dedi herhalde) Teşekkürler faslımı yaptıktan sonra, yüzünüzde kalem izi var komik duruyor deyip arkamı dönüp giderken içimden
Erol Taş kahkahamı attım. O an surat ifadesini görmek isterdim. Bazen düşünüyorum Allah'ım kötü müyüm neyim ama yani adam da hak etti yahu. Sanki bankaya sana asılmaya geliyor millet allaaa allaaaa...

Vesselam alışverişti bankaydı derken her yerde 14.53 te gösterime girecek olan Fetih 1453 filmine girmeyi çok istedim ama kahretsin yaaa çıkışta ilçenin son minibüsünü kaçırmış oluyorum :( Filme iç çeke çeke baktıktan sonra pazar günü görüşürüz 1453 deyip, umutsuz ev kadını edasıyla köyüme geri döndüm :(:(:(

felsefe_mi iznin olmadan okumuş oldum ve daha büyük bir izinsizlik yapıp kendimi tutamadım şu bankacıya bir oh olsun sana deme geregi duydum kutlarım :)Bu arada günlüğünün takipcisiyim yazmasamda bilki okuyorum :) ani çıkışlar gerektiği zaman bir giriş yapabilirim izin varmıdır :)

Teyzeyi işleyişindeki açıyı ayarlayamamandan kaynaklanan bir nedenle adamcağız üzerine alınmışta ne olmuş sanki :D Ahh ahhh o ilçeyi, sonra o bankayı ve o bankada çalışan adamın telini bulmak vardı gel şu konuyu bi oku abi demek için ama yok işte kahretsin o şans yok :P

Ulen be adam madem bi halt edicen masanın camından bi yüzüne baksana hiç mi yansıtıcı bi nesne yok koy camlı bir yerin arkasına siyah bir nesne bi bak işte kendine saçına başına yüzündeki çizgiye :P Ama var ya her yerde bir teyze çıkıyor karşına ve bu olaylara neden oluyor teyzelerden uzak dur felsefe_mi :D

Dip Not: Şu 14 Şubat tarihini yine andık böylece ama adı geçen enişte adayı şahsın yaptığını ben hiç yadırgamadım :D

Sayın günlük 2 gündür çok feci idealistlerdeyim :-) oturdum bir sürü soru slayt falan filan hazirladim. insanın bir yerde geleceğine yatırım yapması lazım. madem burada bitkiden 7 farkı olan bir hayat yaşıyorum o zaman doküman falan oluşturayım değil mi?
Neyse bugün uyanır uyanmaz madem müzik ruhun gıdası o zaman bir gıda alayım dedim ama 1 gece önceden saçma sapan bir müzik kanalı açık kaldığından damardan bir parça ile gözümü açtım :-( hemen evin içinde nedense bir beyaz çorap tesbih falan arayışına geçecektim ki ne yapıyorsun kızım değiş kanalı kurtul dedim. allahım sabah sabah gökhan tepe ile güne başlamak... tamam nen bugün tüm isim rast gidecek :-)
sabah ki 2 saniyelik kırocan faciamdan sonra kalkıp bu güzel güne güzel bir kahvalti gider diyerek yumuldum allah ne verdiyse :-)
çok pis kar yağdı yaa 2 saat bir evi toparlayım dedim dışarıda renkli birşey kalmamisti. off en kötüsü pazartesi yine bize akrobatik hareketlerle okula gitmek düşüyor :-( hayır çok belli oluyorum yaa millet koşturuyo ediyor bense 2 dakikalık yolu 20 dakikaya çıkarıp guiness rekorlar kitabına adımı yazdırıyorum :-(
Karın en kötü tarafıda ikide bir anten temizleme olayı :-( çatı kattayım diye bu angaryada bana bakıyor tabi. hayır arkadaş komsularda bir garip nedir bu karadeniz teyzelerinden cektigim anlamadim. dün uyuyorum birden çatının kapısı açıldı teyze içeri daldı baktı baktı çıktı. gelen sinir olma yani ... hiç sevmem zaten birilerinin hayatıma burnunu sokmasını kadın burnunu degin tüm vücudunu soktu. ya vatandaş hadi o ara üzerimi giyiyorsam. tamam seninde bir kadın olman benim her tarafımı görme hakkını sana vermiyor ki. zaten toplumumuzda ki bu saçma olayıda hiç anlamam. neyse yine çenem düştü günlük yarın görüşürüz :-)

Geri