Deli Kızın Hikayesi

Anlaşılan o ki çatıya çıkmak için senin eve girilmek zorunda :D Sabır sabır az kaldı :P Senin kaderinin bir parçası gibi teyzeler, ne dışarıda ne apartmanda rahat yok bunlardan anlaşılan :)

Allah kolaylık versin felsefe-mi :)
Ee toplumumuzda bayanların burnunu sokmadığı yer yokki :D
Uzaya çıkmadıgımız kaldı oda olacak inşallah :D

Vallahi kaderim oldu teyzeler :-(
hayır bugüne kadar küçük yerlerde ne güzel insan ilişkileri sıcak falan diye naralar atardık ama yok bu kadar sıcak olmasın abi... özel hayatımın içinde yer alan sıcak ilişki istemiyorum bu kadarı fazla en güzel büyük kent oh kimse kimseyi tanimiyor bu yüzden de hayatınıza burnunu sokan insanlar yok
öğrenciler bile hesap sorar gibi hocam dün akşam sizin ışıklar yanmıyordu?? buyur? belki elektriğim kesik yaa sanane yavrucuğum ...

Yok yok inan ki kentteki bir yaşamdan sonra bu kadar sıcaklık sizi çarpıyor
çünkü buralarda insanların dedikodu dışında bir uğraşı yok ve kulaktan kulağa oyunu gibi birisi a demişse o son kişiye gelene kadr oluyor z.
alışık olmayınca bu sizi bunaltıyo çok fazla çünkü gece bile kimseye bir açıklama yapmadan istediğiniz yere gitme hakkı olan yerden birden attiginiz adımı bile tüm ilçeye açıklama gereksinimi yaptiginiz yere gelmek başta ilginç olsada bir süre sonra tüfek alıp katliam boyutuna kadar gidiyor maalesef

Malesef kırsal kesimlerde bu durum çok var. Bilmeden yorum yapmak
Yada insanları birbirine yakıştırmak vs:)

Dikkat et seni başgöz etmesinler :D

Sayın günlük bugün feci maceralı bir gündü. hani hatırlarsan perşembe günü fetih 1453e gitme fikrimiz vardı ve suya yatmıştı. bugün kanki aradı beni 2 gibi sen yinede hazır ol arcayla gideceğiz dedi. vay bu karda da olmaz ki falan derken neyse yaa arabayi kullanan düşünsün diyerek başladım hazırlanmaya. dolabı acar açmaz başladım giyecek birşeyim yok kız moduna girmeye. nedir bu mod? dolabı açarsınız ve uzerinize bir kiyafet yığını gelir yaa hani ama siz ısrarla yaaa giyecek hiçbirşeyim yok off alışveriş yapmam allahim dersiniz. hah işte o mod... neyse giyindik süslendik düştük yola. e bizdeki de akıl işte bu havada yola çıkarsan olacağı bu. dakka 1 gol 1 misali yolda heyelan olmuş yok kapalı. isterseniz vazgeçelim falan faslından sonra 2 arkadaş yok biz ille lahmacun yicez ölmek var dönmek yok misali bekledik yarım saat yolun açılmasını. (gariplerim lahmacunda yiyemedi. lokantanın fırın arıza yapmış.) neyse maceralı yoldan sonra girdik filme. film nasıl dersen günlük. her türk evladi gormeli. ama abi o ne dandik bir sinema yaa. benim evdeki tvnin sesi sinemadaki ses sisteminden iyi. yazık bu kadar güzel filmi güzel bir sinemada izlemek vardı. neyse filmden sonra düştük yine bizim köy yoluna. off dönüş daha kötüydü. araba kaya kaya gidiyor. herkes korkuyo ama öyle birşey ki 4 erkek 1 kız :-) gariplerim erkekliğe çamur surmenek için birşeyde diyemiyor ama kanki her viraj dönüşte basiyor besmele :-) hatim indirdi yani gelene kadar :-) yoluda açmamışlar. herhalde aman hangi deli buraya gelecek falan diye düşündüler :-) ama bak 5 tane deli çıktı işte:-) herhalde buraya geldiğimden beri hiç bu ilçeye girdiğime bu kadar sevinmemistim ama ne yapayim yaa sonuçta yolda kalmak var. arabada dönen yarın okul tatil olsa be hacı muhabbetlerine gelince gerçekleşti be günlük :-) bir kaymakamlık iznine bakar sonuçta :-)

Kazasız belasız atlatmışsınız çok şükür :)
Birde sinema, ses ve görsel sistemiyle büyükse daha iyi izlenir orda izlediğiniz filmin hüsranını anlayabiliyorum :D

Geri