P Papatya V.I.P V.I.P 22 Arl 2015 #441 Ben seni geri döndürmesini bilirdim dee, Allah yolunu açık etsin yine de.
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 22 Arl 2015 #442 yok kiii toti toti totiii
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 23 Arl 2015 #443 ~Esinti~ dediki: yok kiii toti toti totiii Genişletmek için tıklayın... Çok merak ettim toti toto totiii ne oluyor
~Esinti~ dediki: yok kiii toti toti totiii Genişletmek için tıklayın... Çok merak ettim toti toto totiii ne oluyor
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 23 Arl 2015 #444 katip dediki: Çok merak ettim toti toto totiii ne oluyor Genişletmek için tıklayın... eglence sözü azizim
katip dediki: Çok merak ettim toti toto totiii ne oluyor Genişletmek için tıklayın... eglence sözü azizim
limonata Özel Üye Özel üye 25 Arl 2015 #446 nasılsın derdim çünkü hep napıyosun derim, nasılsına gelebilecek o kadar dolu cevap var ki birini bile duymaktan korkuyorum
nasılsın derdim çünkü hep napıyosun derim, nasılsına gelebilecek o kadar dolu cevap var ki birini bile duymaktan korkuyorum
Beyfendi Kaf Kef Özel üye 25 Arl 2015 #447 genelde hep kendi resimlerini koyarsın profiline bu senmisin gerçekten
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 25 Arl 2015 #448 Tavırlarına çok çok çokk sinir oluyorum ama merak da uyandırıyorsun insanda. Ne ayaksın sen yahu? İyi ki fazla ortak ortamımız yok.
Tavırlarına çok çok çokk sinir oluyorum ama merak da uyandırıyorsun insanda. Ne ayaksın sen yahu? İyi ki fazla ortak ortamımız yok.
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 25 Arl 2015 #450 KıRMıZı dediki: Gönlüm seni çok sevdi... Genişletmek için tıklayın... Kimi sevdi söyle biz bilelim